طرز تهیه شامی ترش ماسوله

آموزش پخت شامی مرغ ترش محلی شمالی ماسوله با عکس تزیین شامی

شامی ترش ماسوله یکی از خوش خوراک ترین غذاهای محلی و سنتی شمال میباشد و بخاطر استفاده از سبزی های تازه و معطر ، طعم و عطر بوی این خوراک واقعا بینظیر میباشد . شما میتوانید این غذا را با برنج و یا نان میل نمایید .

مواد لازم برای تهیه شامی

مواد لازم برای تهیه شامی ترش ماسوله

  • سینه مرغ ۱ کیلو
  • پیاز ۳۵۰ گرم
  • تخم 🐓۲عدد
  • جعفری گشنیز ساتوری ۲ قاشق
  • رب انار۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۵قاشق غذاخوری
  • ۲قاشق آب قوره
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه شامی ترش ماسوله

مرحله اول

برای تهیه شامی ترش ماسوله با رب انار ابتدا پیاز را درشت خرد کنید سپس آن را همراه با سینه مرغ درون چرخ گوشت ریخته و برای ۲ مرحله آنرا چرخ نمایید . حالا به گوشت چرخ شده تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را با دست چنگ بزنید

مرحله دوم

در مرحله بعد دو قاشق غذاخوری سبزی خرد شده جعفری و گشنیز را به گوشت اضافه کنید . مواد را به خوبی ورز دهید ، حالا نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید ، در حدی که گوشت حالت چسبندگی پیدا کند مواد را ورز دهید .

مرحله سوم

در مرحله بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آنرا برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده و مزه دار شود . در این فاصله زمانی به سراغ آماده کردن سس ترش ماسوله میرویم . برای این کار ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و درون ماهیتابه تفت میدهیم .

مرحله چهارم

در مرحله بعد و زمانی که پیاز داغ بصورت عسلی رنگ درآمد ، رب گوجه فرنگی را همراه با رب انار و آبغوره به آن اضافه میکنیم ، مواد را با هم مخلوط کرده تا با حرارت ملایم به غلظت مناسب برسد . اجاق را خاموش کرده و سس را کنار قرار میدهیم .

مرحله پنجم

در مرحله بعد ماهی تابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد از مایه گوشت برداشته و در کف دست حالت دهید سپس شامی محلی را درون تابه ریخته و با حرارت کم دو طرف آن را سرخ کنید .

مرحله ششم

در مرحله بعد و پس از اینکه شامی کباب سرخ شد آن ها را درون ماهیتابه ای که سس در آن قرار دارد ریخته و برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی حرارت پایین قرار دهید تا کاملا یکدست و جا افتاده شود کباب شما . این خوراک را همراه با برنج دودی نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.