آموش روش تهیه و آماده سازی سس رنچ خانگی خوشمزه
طرز تهیه سس رنچ
سس رنچ یک سس خوشمزه و مخصوص است که یکی از پرطرفدارترین سس های کشور آمریکا به حساب می آید . این سس سالاد را با انواع سبزی و ادویه های معطر تهیه مینمایند . موارد مصرف سس بیشتر با سالاد و ساندویچ میباشد .
مواد لازم برای تهیه سسمواد لازم برای تهیه سس رنچ
- سیر ۱ یا ۲ حبه
- نمک به مقدار کافی
- جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
- تره خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ پیمانه
- ماست ۱/۲ پیمانه
- سرکه سفید به مقدار کافی (دلخواه)
- فلفل قرمز به مقدار کافی
طرز تهیه سس رنچ
مرحله اول
برای تهیه سس رنچ ابتدا سیر را با چاقو خورد کنید ، اگر از طعم سیر بدنتان نمیآید از دو حبه سیر استفاده کنید ، حالا نصف قاشق چایخوری نمک بر روی سیرهای خرد شده بپاشید و با پشت قاشق آنها را فشار داده و له کنید .
مرحله دوم
در این مرحله سبزی های تره و جعفری و شوید را با سیر مخلوط نمایید ، سپس سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کرده و به سبزیجات اضافه کنید ، مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملاً یکدست شوند ، پس از انجام این کار سرکه سفید و فلفل قرمز را اضافه کنید .
مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه مواد این سس خوشمزه خانگی را بخوبی با هم مخلوط کردید ، ظرف آن را قبل از اینکه استفاده کنید و با سالاد مجلسی مخلوط کنید برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جاافتاده و خنک شود .