طرز تهیه سس رنچ

آموش روش تهیه و آماده سازی سس رنچ خانگی خوشمزه مخصوص

سس رنچ یک سس خوشمزه‌ و مخصوص است که یکی از پرطرفدارترین سس های کشور آمریکا به حساب می آید . این سس سالاد را با انواع سبزی و ادویه های معطر تهیه مینمایند . موارد مصرف سس بیشتر با سالاد و ساندویچ می‌باشد .

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم برای تهیه سس رنچ

  • سیر ۱ یا ۲ حبه
  • نمک به مقدار کافی
  • جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • تره خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ۱ پیمانه
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • سرکه سفید به مقدار کافی (دلخواه)
  • فلفل قرمز به مقدار کافی
دستور پخت

طرز تهیه سس رنچ

مرحله اول

برای تهیه سس رنچ ابتدا سیر را با چاقو خورد کنید ، اگر از طعم سیر بدنتان نمی‌آید از دو حبه سیر استفاده کنید ، حالا نصف قاشق چایخوری نمک بر روی سیرهای خرد شده بپاشید و با پشت قاشق آنها را فشار داده و له کنید .

مرحله دوم

در این مرحله سبزی های تره و جعفری و شوید را با سیر مخلوط نمایید ، سپس سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کرده و به سبزیجات اضافه کنید ، مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملاً یکدست شوند ، پس از انجام این کار سرکه سفید و فلفل قرمز را اضافه کنید .

مرحله سوم

در این مرحله پس از اینکه مواد این سس خوشمزه خانگی را بخوبی با هم مخلوط کردید ، ظرف آن را قبل از اینکه استفاده کنید و با سالاد مجلسی مخلوط کنید برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی جاافتاده و خنک شود .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.