طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

کالباس خانگی خوشمزه با قارچ و هویج ، بخاطر اینکه این مواد غذایی در بین افراد جامعه طرفداران زیادی دارند و به سلامت کالباس های صنعتی اطمینانی وجود ندارد خود شما میتوانید یک کالباس خوش طعم و لذیذ را در منزل تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه ی مرغ بی استخوان۵۰۰ گرم
آرد ذرتیک ق غ
زرده تخم مرغیک عدد
روغن مایع۲ ق غ
سیر۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده۲ عدد متوسط
خلال پسته۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینیبه دلخواه
ادویه کارییک ق چ
فلفل قرمزیک ق چ
نمکیک ق غ
فلفل سیاهیک ق چ
پودر سیریک ق چ
پودر زنجبیلیک ق چ
پودر جوز هندییک ق چ
پودر آویشنیک ق چ

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

مرحله ۱

با یک چاقوی مناسب مرغ ها را خرد میکنیم بخاطر اینکه قراره داخل مخلوط کن ریخته بشه و دستگاه بتونه تیکه های مرغ رو میکس کنه بعد از اینکه مرغ را میکس کردید ادویه کاری و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید .

مرحله ۲

مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود ، حالا فلفل سیاه و نمک و پودر سیر را به مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم.مرغ را دوباره درون مخلوط کن ریخته و پس از آن پودر زنجبیل ، آویشن و جوزهندی را اضافه میکنیم.

مرحله ۳

دوباره مواده را میکس میکنیم ، در پایان سیر و زرده تخم مرغ را همراه آرد و روغن به مایه کالباس اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا کاملا یکدست شوند ، مواد را از مخلوط کن خارج نموده و هویج پخته شده را بصورت نگینی خرد میکنیم.

مرحله ۴

همراه خلال پسته به مواد اضافه میکنیم و با کمک یک قاشق با هم مخلوط میکنیم ( اضافه کردن قارچ بصورت دلخواه میباشد ) ، یک قیف بدون ماسوره را آماده میکنیم و کل مواد را درون آن ریخته و سر و ته آن را محکم با نخ پارچه ای میبندیم بصورتی که هوا را رد نکند.

مرحله ۵

آب را بر روی اجاق قرار میدهیم زمانی که شروع به جوشیدن کرد.کالباس را برای ۱ ساعت درون قابلمه قرار میدهیم تا پخته شود ، بعد از اینکه پخته شد برای ۱ ساعت آنرا کنار گذاشته تا سرد شود ، حالا کالباس مرغ را برای مدت زمان ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله ۶

اکنون کالباس مرغ شما آماده برای سرو شده است.شما اگر وکیوم کالباس را در اختیار ندارید میتوانید برای این کار از سلفون استفاده کنید ، مواد را بر روی سلفون ریخته و لول کنید ، در زمان پخت دور سلفون را با یک فویل بپیچانید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.