طرز تهیه کالباس مرغ خانگی خوشمزه ساده و سریع
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی
کالباس خانگی خوشمزه با قارچ و هویج ، بخاطر اینکه این مواد غذایی در بین افراد جامعه طرفداران زیادی دارند و به سلامت کالباس های صنعتی اطمینانی وجود ندارد خود شما میتوانید یک کالباس خوش طعم و لذیذ را در منزل تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ خانگی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه ی مرغ بی استخوان | ۵۰۰ گرم |
آرد ذرت | یک ق غ |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
روغن مایع | ۲ ق غ |
سیر | ۲ یا ۴ حبه |
هویج پخته شده | ۲ عدد متوسط |
خلال پسته | ۴ ق غ پر |
قارچ پخته شده نگینی | به دلخواه |
ادویه کاری | یک ق چ |
فلفل قرمز | یک ق چ |
نمک | یک ق غ |
فلفل سیاه | یک ق چ |
پودر سیر | یک ق چ |
پودر زنجبیل | یک ق چ |
پودر جوز هندی | یک ق چ |
پودر آویشن | یک ق چ |
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی
مرحله ۱
با یک چاقوی مناسب مرغ ها را خرد میکنیم بخاطر اینکه قراره داخل مخلوط کن ریخته بشه و دستگاه بتونه تیکه های مرغ رو میکس کنه بعد از اینکه مرغ را میکس کردید ادویه کاری و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید .
مرحله ۲
مواد را با هم بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود ، حالا فلفل سیاه و نمک و پودر سیر را به مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم.مرغ را دوباره درون مخلوط کن ریخته و پس از آن پودر زنجبیل ، آویشن و جوزهندی را اضافه میکنیم.
مرحله ۳
دوباره مواده را میکس میکنیم ، در پایان سیر و زرده تخم مرغ را همراه آرد و روغن به مایه کالباس اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا کاملا یکدست شوند ، مواد را از مخلوط کن خارج نموده و هویج پخته شده را بصورت نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۴
همراه خلال پسته به مواد اضافه میکنیم و با کمک یک قاشق با هم مخلوط میکنیم ( اضافه کردن قارچ بصورت دلخواه میباشد ) ، یک قیف بدون ماسوره را آماده میکنیم و کل مواد را درون آن ریخته و سر و ته آن را محکم با نخ پارچه ای میبندیم بصورتی که هوا را رد نکند.
مرحله ۵
آب را بر روی اجاق قرار میدهیم زمانی که شروع به جوشیدن کرد.کالباس را برای ۱ ساعت درون قابلمه قرار میدهیم تا پخته شود ، بعد از اینکه پخته شد برای ۱ ساعت آنرا کنار گذاشته تا سرد شود ، حالا کالباس مرغ را برای مدت زمان ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله ۶
اکنون کالباس مرغ شما آماده برای سرو شده است.شما اگر وکیوم کالباس را در اختیار ندارید میتوانید برای این کار از سلفون استفاده کنید ، مواد را بر روی سلفون ریخته و لول کنید ، در زمان پخت دور سلفون را با یک فویل بپیچانید .