طرز تهیه مرغ تنوری خوشمزه در فر ناهار دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه مرغ تنوری
تهیه مرغ مجلسی خوشمزه خانگی با سیب زمینی و قارچ در فر،کتف و بال مرغ با سس مخصوص پیش غذایی لذیذ و خوش طعم مناسب برای دور همی های دوستانه.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ تنوری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
فلفل قرمز خرد شده | ۵ عدد |
بال و کتف مرغ | ۴ عدد |
سیب زمینی کوچک | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
زیره پودر شده | یک قاشق چایخوری |
سیر ریز خرد شده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز پودر شده | یک قاشق چایخوری |
برگ رزماری | ۴ الی ۵ عدد |
سیر درسته | ۲ بته |
فلفل سیاه پودر شده | یک دوم قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه مرغ تنوری
مرحله ۱
بال مرغ ها را دو تیکه کرده و همراه با کتف ها بشورید و خشک نمایید پس از انجام این کار بال مرغ ها را همراه با سیب زمینی و قارچ درون کاسه ای ریخته حالا نمک را با فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.
مرحله ۲
پس از آن نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون را به مایه اضافه کنید.مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله ۳
در مرحله بعدی تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با حرارت کم زیره را درون تابه و بدون روغن تفت دهید تا اینکه زیره ها برشته شوند. حالا سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید.
مرحله ۴
سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و زیره ای را که تفت داده بودید اضافه کنید مواد را تا زمانی که سس شما یکدست شود مخلوط نمایید. اکنون برگ رزماری و سیر حبه شده را همراه با سسی که تهیه نموده اید مخلوط کنید.
مرحله ۵
مرغ مزه دار شده را همراه با سیب زمینی و قارچ درون سینی فر قرار دهید و سس را همراه با برگ های رزماری ما بین تکه های کتف و بال بچینید فر را پیش گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۲۵ دقیقه زمانی که فر آماده شد غذای خود را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.