طرز تهیه مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

تهیه مرغ مجلسی خوشمزه خانگی با سیب زمینی و قارچ در فر،کتف و بال مرغ با سس مخصوص پیش غذایی لذیذ و خوش طعم مناسب برای دور همی های دوستانه.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ تنوری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فلفل قرمز خرد شده۵ عدد
بال و کتف مرغ۴ عدد
سیب زمینی کوچک۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
زیره پودر شدهیک قاشق چایخوری
سیر ریز خرد شده۲ حبه
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شدهیک قاشق چایخوری
برگ رزماری۴ الی ۵ عدد
سیر درسته۲ بته
فلفل سیاه پودر شدهیک دوم قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ تنوری

مرحله ۱

بال مرغ ها را دو تیکه کرده و همراه با کتف ها بشورید و خشک نمایید پس از انجام این کار بال مرغ ها را همراه با سیب زمینی و قارچ درون کاسه ای ریخته حالا نمک را با فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.

مرحله ۲

پس از آن نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون را به مایه اضافه کنید.مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله ۳

در مرحله بعدی تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با حرارت کم زیره را درون تابه و بدون روغن تفت دهید تا اینکه زیره ها برشته شوند. حالا سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کنید.

مرحله ۴

سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و زیره ای را که تفت داده بودید اضافه کنید مواد را تا زمانی که سس شما یکدست شود مخلوط نمایید. اکنون برگ رزماری و سیر حبه شده را همراه با سسی که تهیه نموده اید مخلوط کنید.

مرحله ۵

مرغ مزه دار شده را همراه با سیب زمینی و قارچ درون سینی فر قرار دهید و سس را همراه با برگ های رزماری ما بین تکه های کتف و بال بچینید فر را پیش گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۲۵ دقیقه زمانی که فر آماده شد غذای خود را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.