طرز تهیه دمپخت ماهی

طرز تهیه دمپخت ماهی آبادانی مخصوص عربی جنوب با ماهی تن و شور و هوور

 

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه دمپخت ماهی

  • ماهی به اندازه ی دلخواه
  • برنج به تعداد نفرات
  • سبزی قلیه  گشنیز و شوید
  • سیر ۴ حبه
  • پیاز نگینی شده ۱دونه
  • شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم
  • زعفرون دم کرده نصف فنجون
دستور پخت

طرز تهیه دمپخت ماهی

مرحله اول

برای تهیه دمپخت ماهی خوشمزه و خانگی پس از اینکه پیاز را به صورت نگینی خورد کردید یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس کمی روغن درون تابه ریخته و صبرکنید روغن داغ شود پس از انجام این کار پیاز ها را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .

مرحله دوم

در مرحله بعد سیر را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید سپس زردچوبه نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کرده و با هم تفت دهید پس از انجام این کار سبزی قلیه را درون ماهی تابه ریخته و صبر کنید تا کمی سبزی ها به صورت بخارپز درآید .

مرحله سوم

در مرحله بعد سبزی شنبلیله را به سایر مواد اضافه کنید و کمی با هم تفت دهید حالا ماهی را بر روی مواد قرار دهید ، حالا زعفران را که دم کرده بودید بر روی ماهی ریخته و تمام قسمتهای آن را به زعفران آغشته کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا بپزد .

مرحله چهارم

در اواخر پخت ماهی اجاق گاز را خاموش کرده ماهی‌ها را خارج نموده و سبزی ها را بگذارید درون ماهیتابه بماند مقداری نمک اضافه کنید و سیب‌زمینی‌ها را بر روی آن سبزی ها ریخته در ظرف را بسته و اجازه دهید تا بصورت بخار پز آماده شود .

مرحله پنجم

سیب زمینی ها که کمی بخار پز شد آب را اضافه کنید تا بجوشد ، حالا برنج را اضافه کنید ، قبل از اینکه برنج دم بکشد ، ماهی ها را آماده کنید و بر روی برنج قرار دهید ، اجازه دهید تا برنج و ماهی با هم دم بکشند و غذای شما آماده شود .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.