طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

دستور پخت خورش کنگر فرنگی به انگلیسی با گوشت و لپه

خورش کنگر با مرغ غذایی سنتی و اصیل ایرانی است . کنگر را درفصل بهار برداشت میکنند این گیاه طبیعتی گرم و خشک دارد پس کنگر را به همین علت با ماست مصرف میکنند . کنگر منبع غنی پتاسیم میباشد . برگ‌های کنگر افزایش دهنده ادرار و محرک کلیه‌ها میباشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر با مرغ

  • مرغ ۴تکه
  • کنگر ۴۰۰گرم
  • پیاز یک عدد
  • سیر سه حبه
  • رب گوجه یک ق غ
  • دارچین ۱ق م
  • آبغوره به م لازم
  • هل کمی
  • آلو چند عدد
  • شکر کمی
  • نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده مقداری
دستور پخت

طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

مرحله اول “سرخ کردن مرغ”

برای تهیه خورش کنگر خوشمزه و عالی با مرغ ابتدا پیازها را ریز خورد کرده و سپس درون یک ماهیتابه ریخته و همراه با مقدار کمی روغن پیازها را تفت میدهیم هنگامی که پیاز ها سبک و شیشه ای شد مرغ را به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا سرخ شوند ‌

مرحله دوم “مرینیت مرغ”

در همان حال که مشغول تفت دادن مرغ هستیم زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم کمی که مخلوط شد ، فلفل را بر روی مرغ و تفت می دهیم .مواد را هم می زنیم سپس به آن رب گوجه فرنگی و هل را اضافه می کنیم برای اینکه بوی خامی رب گرفته شود کمی آن را سرخ می کنیم .

مرحله سوم “سرخ کردن کنگر”

در مرحله بعد مقداری آب جوش بروی مواد ریخته درب ظرف را بسته و اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم پخته شود . در این فاصله کنگرها را که از قبل شسته بودیم درون یک ماهی تابه ریخته و سرخ میکنیم در حدی که نرم شوند نیازی نیست کاملاً سرخ شوند .

مرحله چهارم “پخت خورش”

در مرحله بعد و پس از اینکه کنگره ها سرخ شد آن را به خورش مرغ اضافه می کنیم سپس زعفران دم شده غلیظ را به سایر مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت آلو هایی را که از قبل خیسانده بودیم به مواد اضافه می کنیم .

مرحله پنجم “نکات پایانی پخت”

در مرحله بعد اگر به خورشتی با طعم ملس علاقه دارید مقداری شکر به آن اضافه کنید خورش را هم زده تا کاملاً یکدست شود برای بهتر شدن آن میتوانید از مقدار کمی آبغوره به عنوان چاشنی استفاده نمایید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.