تهیه و پخت کباب کوبیده گیاهی مجلسی با سویا بدون گوشت
طرز تهیه کباب کوبیده گیاهی
کباب کوبیده گیاهی با سویا یک خوراک عالی و مناسب رژیمی با دستور پخت ساده و راحت . استفاده از سویا بخاطر کم چرب بودن و کم کالری بودن بسیار مناسب است همچنین سویا منبع غنی از پروتئین، فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کباب کوبیده گیاهی
- سویا ریز ۳ پیمانه
- پیاز رنده شده ۲ عدد
- تخم کتان ۲ قاشق سوپ خوری
- آرد لپه ۲ قاشق سوپ خوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
- ادویه دلخواه ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- فلفل کبابی ۴عدد
- سماق به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبیده گیاهی
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده گیاهی خوشمزه و خاص ابتدا یک قابلمه را آماده کنید مقداری آب به آن اضافه کنید سپس سویا ها را همراه با زردچوبه ادویه و پودر سیر و پودر آویشن به قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۳۰ دقیقه خیس بخورد .
مرحله دوم
در مرحله بعد تخم های کتان را درون آسیاب ریخته و خرد کنید سپس تخم کتان را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و اجازه دهید تا لعاب دار شود . در این فاصله سویاهای خیس خورده را درون آبکش ریخته و با دست فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود .
مرحله سوم
در مرحله بعد سویا را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید ، حالا سویا را با پیاز رنده شده و تخم کتان مخلوط نمایید .این مواد را با هم ورز دهید ، سپس آرد لپه ، زعفران و نمک را اضافه کنید و با دست آن ها را مخلوط کرده و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند .
مرحله چهارم
در این مرحله روی ظرف خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت ظرف را درون یخچال قرار دهید تا کاملا آماده برای طبخ شود . ظرف را از یخچال خارج کرده و از مایه کباب کوبیده خانگی برداشته و سیخ بگیرید .
مرحله پنجم
در مرحله بعد آتش را روشن کرده و سیخ را روی حرارت ذغال قرار دهید و غذا را آماده نمایید . در کنار کباب خود فلفل دلمه و گوجه فرنگی هم میتوانید سیخ بگیرید و کباب کنید را همراه با برنج استفاده کنید .