طرز تهیه خورش لبو با مرغ

طرز تهیه و دستور پخت خورش لبو با مرغ مازندرانی خوشمزه

خورش لبو با مرغ خوش خوراک و مجلسی مخصوص شمال ، این خورش محلی مخصوص مصرف در فصل زمستان میباشد . بعلت وجود اکسید نیتریک در لبو, رگ های خونی عریض تر خواهند شد و همین امر باعث میشود جریان خون در فرد مصرف کننده بیشتر شود. همچنین نوشیدن آب لبو فشار خون را کاهش خواهد داد ، با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش لبو با مرغ

  • مرغ ۴ تکه درشت
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • لبو دو عدد متوسط
  • نمک ۱ ق م
  • آبلیمو ۱ ق س
  • قیسی سکه ای ۴ عدد
  • روغن ۲ ق س
  • آب جوش ۳ لیوان
دستور پخت

طرز تهیه خورش لبو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش لبو با مرغ ابتدا لبو ها را پوست کنده و خرد کنید سپس مرغ را شسته و پس از خشک شدن کنار قرار دهید حالا پیاز را به صورت خلالی ریز خورد کنید و یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید

مرحله دوم

در این مرحله و پس از اینکه پیاز ها نرم و شیشه ای شدند مرغها را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید پس از اینکه مرغها سرخ شد آنها را از ماهیتابه خارج کنید .لبو هایی را که خورد کرده بودید نیز به صورت خلالی برش زده و درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید .

مرحله سوم

هنگامی که مشغول تف دادن لبو هستید مرتب آنها را هم بزنید تا به صورت یکدست و یکنواخت سرخ شوند پس از آماده شدن مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کرده سپس نمک و قیسی را به آنها اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید .

مرحله چهارم

در این زمان سه لیوان آب جوش را آماده کرده و به خورش لبو اضافه نمایید ، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا خوراک شما با حرارت پایین بپزد و غذای شما جا افتاده و لعاب دار شود . در پایان آبلیمو را اضافه کرده و همراه با پلو نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.