آموزش طرز تهیه و پخت خورش غوره با گوشت شمالی خومشزه
طرز تهیه خورش غوره با گوشت
خورش غوره با گوشت شمالی خوشمزه و محلی ، شما اگر عاشق غذاهای ترش میباشید حتما این خورشت مسما رو تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید . البته پیشنهاد میکنیم از گوشت گوسفندی استفاده نمایید . بجای گوشت از بوقلمون و مرغ هم میتوانید استفاده کنید . یک چاشنی خوب و موثر برای تسهیل هضم غذای افراد مسن میباشد. یکی از عوارض مصرف بیش از حد غوره برای زنان باردار موجب سقط جنین میشود .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش غوره
- گوشت خرد شده نیم کیلو گرم
- پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
- غوره۳۵۰ گرم
- نعنا و جعفری یک کیلوگرم
- روغن و نمک به میزان لازم
طرز تهیه خورش غوره با گوشت
مرحله اول
برای تهیه خورش ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس کمی روغن به آن اضافه می کنید بعد از انجام این کار گوشت را همراه با پیاز داغ درون قابلمه ریخته ، آنها را کمی تفت می دهیم سپس آب را به گوشت اضافه می کنی تا پخته شود .
مرحله دوم
در مرحله بعد و تا زمانی که گوشت می پزد سبزی ها را پاک کرده و پس از شستشو و ضدعفونی کردن ، سبزی ها را خورد می کنیم ، یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده کمی روغن به آن اضافه میکنیم و پس از داغ شدن روغن سبزیها را درون ماهیتابه ریخته و تفت می دهیم
مرحله سوم
در مرحله بعد صبر می کنیم تا گوشت بپزد و پس از پخته شدن ، سبزی هایی را که تفت داده بودیم به گوشت اضافه می کنیم . مواد را هم زده و برای ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا با هم بپزند . در آخر غوره و نمک را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا خورش جا افتاده و لعاب دار شود .