طر تهیه خورش پرتقال شمالی

طرز تهیه و پخت خورش پرتقال شمالی ساده بدون مرغ و گوشت

خورش پرتقال شمالی محلی و مجلسی بسیار خوشمزه و خوش طعم . یک خورشت رژیمی وگیاهی مناسب برای افرادی که میخواهند وزن کم کنند . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش پرتقال شمالی

  • کینوا سفید ١ پیمانه
  • سویا خورشتی ١ پیمانه
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • آب پرتقال ،پالپ دار ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه
  • زعفران
  • رب آلوچه ۱ ق غ
  • زنحبیل تازه
  • روغن نارگیل ۱ ق غ
  • زردچوبه و نمک به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورش پرتقال شمالی

مرحله اول

برای تهیه خورش پرتقال شمالی خوشمزه و خوش خوراک ، پیاز را در ابعاد کوچک خرد کرده سپس یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقدار کمی روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را درون ماهیتابه ریخته و آنها را تفت دهید .

مرحله دوم

سویا ها را یک ساعت قبل از آشپزی در آب بخیسانید ، سپس آنها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شود کمی که پیازها تفت داده شد سبک و نرم شدن سویاها را همراه با زنجبیل اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت می دهید

مرحله سوم

زمانی که این مواد سرخ شدند ،زردچوبه را به خورش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید پس از انجام این کار ، رب آلوچه را همراه با زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید حالا با حرارت کم این مواد خورشتی را تفت دهید ،

مرحله چهارم

در مرحله پایانی پخت کینوت را همراه با آب پرتقال به خورشت اضافه کنید کمی مواد را مخلوط کرده سپس آب را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید اجازه دهید تا با حرارت کم خورش رستورانی کاملا پخته و جا افتاده شود .

نکات پخت خورش پرتقالی

این خورش گیاهی و رژیمی را همراه با برنج سرو نمایید . برای عطر و طعم بهتر مقداری زعفران را کمی قبل از سرو غذا اضافه نمایید . طعم خورش بستگی به رب آلوچه و آب پرتقال شما دارد اگر ترش یا ملس میخواهید به این مسئله توجه نمایید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.