طرز تهیه و پخت فیش اند چیپس خانگی خوشمزه و رستورانی
طرز تهیه فیش اند چیپس
فیش اند چیپس یکی از خوووشمزه ترین غذاهای دریایی میباشد که یک غذای فرنگی و برای کشور انگستان محسوب میشود ، خوراک ماهی فوق العاده لذیذ . پیشنهاد ما برای افرادی میباشد که علاقه ای به مصرف ماهی ندارند این غذا را امتحان کنید حتما خوشتون میاد ، مخصوصا اگر درکنار آن از سس تارتار استفاده کنید
مواد لازم برای ۴ نفرمواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس
- فیله ماهی بدون تیغ ۵۰۰ گرم
- نمک یک ق.چ
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آرد قنادی یک و یک دوم پیمانه
- نشاسته ذرت یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر یک ق.چ
- زردچوبه یک ق.چ (دلخواه)
- پودر کاری یک ق.چ
- ماالشعیر ساده یا سودا یک و یک دوم پیمانه
- سیب زمینی سه چهار عدد متوسط
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه فیش اند چیپس
مرحله اول
برای تهیه فیش اند چیپس فرنگی ماهی را پس از شستشو و ضدعفونی کردن بخوبی تمیز نموده و پوست و استخوان ماهی را جدا نمایید .فیله های ماهی را بصورت نواری برش زده و سعی کنید برش های خود را یکنواخت و هم سایر بزنید .
مرحله دوم
حالا برای مرینیت ماهی خود را آماده کنید ، اگر به ادویه ها حساسیت دارید فقط از نمک و فلفل استفاده نمایید ، اما اگر علاقه دارید خوراک ماهی خوشمزه تری داشته باشید میتوانید با توجه به سلیقه خود از ادویه های مختلف استفاده کنید ، مثلا استفاده از پودر سیر عالی میباشد .
مرحله سوم
روی ظرف ماهی را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه آن را درون یخچال قرار دهید تا ادویه حسابی بخورد تکه های ماهی برود و طعم غذای شما بهتر شود . در این فاصله زمانی خمیر مخصوص خود را آماده کنید .
مرحله چهارم
حالا نشاسته ذرت را همراه با بیکینگ پودر و زردچوبه و ادویه کاری مخلوط کنید ، مواد را بخوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند ، سپس به آن ها ماالشعیر را اضافه کنید ، مواد را با دست هم بزنید تا خمیر شما بصورت پنبه ای و یکدست درآید .
مرحله پنجم
پس از اینکه تمامی مواد آماده شد ، یک ماهیتابه را بر روی حرارت 🔥 متوسط اجاق گاز قرار داده سپس روغن را اضافه کنید پس از اینکه داغ شد ، فیله های ماهی را ابتدا درون آرد بغلطانید سپس آنها را درون خمیری که آماده کرده بودید گذاشته تا تمام قسمتهای ماهی پوشیده شود .
مرحله ششم
در این مرحله فیله های ماهی را به آرامی درون ماهیتابه قرار داده و سرخ کنید ، پس از گذشت ۳ دقیقه ماهی را چرخانده و طرف دیگر آن را سرخ نمایید . فیله ها را پس از سرخ شدن بر روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
مرحله هفتم
در مرحله بعد سیب زمینیها 🥔 را برش بزنید به حالت چیپس اگر این کار را انجام دهید بهتر است ، درون ماهیتابه 🍳 ریخته و سرخ کنید ، آنها را با فیله های ماهی درون سینی قرار داده و بدلخواه تزیین نمایید ، اکنون ماهی سرخ شده شما آماده برای سرو شده است .
مرحله هشتم
بهترین سسی را که میتوانید در کنار این غذا سرو کنید سس تارتار میباشد ، که از مخلوط کردن سس مایونز ، با خیارشور نگینی ریز و پیاز خرد شده و ادویه هایی مانند نمک 🧂 و فلفل سیاه و آبلیمو و مقداری سس تند یا سس کچاپ بدست میآید .