طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی

طرز تهیه و پخت ماهی شکم پر شمالی در فر و ماهیتابه با سیر و رب انار

ماهی شکم پر شمالی یکی از بتهرین روش های پخت ماهی با سس مخصوص حشو میباشد . برای طبخ ماهی به این سبک از هر مدل ماهی سایز متوسطی میتوانید استفاده کنید مانند : قزل ، شانک ، کپور ، شوریده . برای طبخ ماهی از ماهیتابه و فر و ذغال هم میتوانید استفاده کنید . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر شمالی

  • ماهی ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • سیر ۱ الی ۲ بوته
  • تمرهندی ۱ بسته
  • سبزی گشنیز۴۰۰ گرم
  • شنبلیله ۱۰۰ گرم
  • سبزی معطر چوچاق و خالواش
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه ۱ ق چ
  • فلفل ۱ ق چ
  • ادویه کاری ۱ ق غ پررر
  • فلفل قرمز تند ۱ ق چ
  • زرشک یک مشت
دستور پخت

طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی

مرحله اول

برای تهیه ماهی شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی ابتدا پیازها را خرد کنید همراه با مقداری روغن زیتون درون یک ماهی تابه ریخته با حرارت خیلی کم سرخ کنید سپس به این پیاز سیر های له شده را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ می شوند تفت دهید .

مرحله دوم

در مرحله بعد و پس از طلایی شدن رنگ پیاز و سیر فلفل قرمز را همراه با ادویه به آنها اضافه کنید کمی که تف دادید و مواد را مخلوط کردید سبزی ها را که از قبل خرد کرده بودید (گشنیز و شنبلیله) را به آنها اضافه کرده و با هم تفت دهید

مرحله سوم

در این مرحله نوبت اضافه کردن زرشک می‌باشد ، مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید ، در ظرفی جداگانه تمرهندی را با داغ مخلوط کنید سپس آن را از درون یک صافی رد کنید ، حالا تمرهندی آب شده را با کمی نمک به مواد سس اضافه نمایید .

مرحله چهارم

پس از انجام مراحل بالا درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا سس لعاب دار و جاافتاده شود . حالا از ترکیب این مواد سس حشو بدست می‌آید که میتوانید از آن در کنار خوراک ماهی استفاده نمایید .

مرحله پنجم

در این مرحله ماهی را آماده نمایید ، نمک و پودر سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و پس از آن زردچوبه و ادویه کاری و روغن زیتون را به مواد مرینیت ماهی اضافه کنید حالا ماهی را درون این مواد بغلطانید همچنین شکم ماهی را نیز به این مواد آغشته کنید .

مرحله ششم

در مرحله بعد با استفاده از یک چاقو چند خط بر روی بدن ماهی ایجاد کنید سپس شکم ماهی را با سس حشو که از قبل آماده کرده بودید پر کنید . کف سینی فر را با فویل بپوشانید و آنرا چرب کنید ماهی را بر روی سینی قرار داده و روی شکاف هایی را که ایجاد کرده بودید کره قرار دهید .

مرحله هفتم

ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید . زمانی که ماهی را از فر خارج نمودید آن را گریل کنید ، زمانی که ماهی شکم پر شما آماده شد آن را با الباقی سس حشو سرو نمایید . در ضمن طعم سس حشو تند می‌باشد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.