طرز تهیه کاپ کیک کرم دار

آموزش تصویری و مرحله به مرحله پخت کاپ کیک کرمدار خانگی شکلاتی خانم صرافها

کاپ کیک کرم دار خوشمزه و مجلسی یک کیک ساده با طعمی دلنشین مناسب برای مصرف عصرانه در کنار چایی و شیر . اگر علاقه به شیرینی پزی دارید میتوانید با استفاده از این دستور پخت یک کیک خانگی خوب و عالی را در منزل تهیه نمایید .

مواد لازم برای تهیه کیک 
  • تخم مرغ درشت : ۲ عدد
  • شکر : نصف لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • آرد سفید : دو سوم لیوان
  • آرد سمولینا : ۱ لیوان
  • بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم
  • نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر : ۱ لیوان
  • کره : دو قاشق غذاخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک کرم دار خوشمزه و متفاوت ابتدا کرم مخصوص کیک را آماده میکنیم برای این کار یک ظرف را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس شیر را درون ظرف ریخته و پس از آن کره را همراه با شکر به سیر اضافه میکنیم

مرحله دوم

مواد را با هم هم زده سپس به آن نشاسته ذرت را اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم مواد را به صورت مداوم هم زده تا به حالت کرم مانند درآید و غلیظ شود . پس از انجام این کار بر روی ظرف یک سلفون کشیده تا مانع از روی بستن کرم شود کرم را درون یخچال قرار داده تا خنک شود .

مرحله سوم

برای آماده سازی کیک خوشمزه تخم مرغ ها را درون یک کاسه شکسته سپس شکر را همراه با وانیل به آنها اضافه نموده مواد را با یک هم زن دستی هم بزنید تا رنگ آن کرمی شود و به حالت کشدار درآید اکنون نوبت اضافه کردن شیر می‌باشد .

مرحله چهارم

شیر را که اضافه کردید دوباره مواد را هم زده و پس از آن روغن مایع را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند ، پس از انجام این مراحل آرد و بیکینگ پودر الک شده را به سایر مواد اضافه نمایید با همزن برقی مواد را برای یک دور هم بزنید .

مرحله پنجم

اکنون باید آرد سمولینا را اضافه کنید مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند ، قالب های خود را آماده کنید و کف آنها کاغذ روغنی قرار دهید ، دو سوم قالب را پر کنید و کرم را نیز درون قیف ریخته و بر روی کیک خانگی بریزید .

مرحله ششم

فر را از قبل گرم کنید ، طبقه بالا و پایین فر روشن باشد ، کیک را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا پخته شود . در پایان شربت یا عسل را روی کیک داغ ریخته و آن را آماده برای سرو کنید .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 19 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.