طرز تهیه جوجه کباب چوبی

طرز تهیه جوجه کباب چوبی

این نوع روش پخت مناسب برای افرادی میباشد که در آپارتمان های کوچک زندگی میکنند و به منقل دسترسی ندارند . طرز تهیه جوجه کباب چوبی را میتوانید در ماهیتابه و یا فر گاز یاد بگیرید . توجه داشته باشید که اگر شما از ران مرغ استفاده میکنید دیگر در لا به لای سیخ های جوجه پیاز و گوجه و فلفل را نزنید ، چون که ران مرغ دیر پز میباشد و همین امر سبب سوختن سبزیجات میشود .

مواد لازم برای خوراک ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب چوبی

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۱ عدد
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه
  • زردچوبه، نمک، زعفران
  • سیخ کباب چوبی
دستور پخت

طرز تهیه جوجه کباب چوبی

مرحله اول

برای آشنایی با طرز تهیه جوجه کباب چوبی خانگی پس از اینکه سینه مرغ را با آب شستشو دادید آنرا خشک کرده و بوسیله چاقو آنرا خرد کنید ، تکه های مربعی شکل و یک اندازه . ظرف حاوی مرغ ها را کنار قرار داده و مواد دیگر را آماده کنید .

مرحله دوم

پیاز را بصورت خلالی خرد کرده سپس آن را با دست فشار داده و آب پیاز را بگیرید ، تفاله های پیاز را درون کاسه ریخته و با آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کنید سپس سس مایونز را اضافه کرده و این مواد را با مرغ مخلوط کنید .

مرحله سوم

در پایان و برای مرینیت جوجه کباب خانگی ادویه ها را که شامل پودر سیر و فلفل سیاه و پاپریکا و نمک زعفران می‌باشد به مرغ اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید ، سپس برای از بین بردن بوی بد مرغ از زردچوبه استفاده کنید .

مرحله چهارم

در این زمان با یک سلفون روی کاسه را پوشانده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار شود ، هر چه زمانی که به مرغ استراحت میدهید بیشتر باشد ، طعم و مزه خوراک جوجه شما لذیذتر خواهد شد .

مرحله پنجم

حالا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را خرد کرده ، تکه های مرغ را از درون یخچال خارج نموده و پس از آماده کردن سیخ های چوبی یک تکه مرغ گوجه و مرغ و فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید به همین ترتیب تمام مواد را سیخ کنید .

مرحله ششم

یک ماهیتابه رژیمی دوطرفه را آماده کنید مقداری روغن مایع درون تابه ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس سیخ های چوبی را درون ماهیتابه چیده و درب آن را ببندید تا کالا پخته شوند ، تقریباً ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید .

مرحله هفتم

بعد از اینکه آماده شد در تابه را برای ۵ دقیقه باز گذاشته تا جوجه های کباب شده کمی با روغن درون تابه سرخ شوند . اکنون خوراک جوجه شما آماده برای سرو شده است . میزان استفاده از آبلیمو و ادویه بستگی به ذایقه خود شما دارد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.