طرز تهیه کتلت بوقلمون

تهیه پخت کتلت بوقلمون و سیب زمینی خوشمزه مجلسی خانگی

کتلت بوقلمون یک خوراک مجلسی و پرخاصیت می‌باشد ، استفاده از گوشت بوقلمون در برنامه‌های غذایی شما به سلامتی اعضای خانواده کمک خواهد نمود ، چون این گوشت چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد تقریباً ۳ برابر کمتر ، گوشت بوقلمون تقریباً میتواند ۵۰ درصد از آمینه اسیدهای روزانه بدن را تامین نماید ، و سیستم ایمنی بدن را به صورت عجیبی تقویت خواهد کرد . شما هم از مصرف غذاهای چرب نترسید و از روغن های سالم و سرشار از ویتامین ای استفاده کنید .

مواد لازم برای ۴ نفر

‌مواد لازم برای تهیه کتلت بوقلمون

  • سینه بوقلمون چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  • ۲ تا سیب‌زمینی متوسط رنده شده
  •  یه دونه پیاز درشت رنده شده (آبشم بگیرید که کتلت وا نره )
  • یک حبه سیر یا مقداری پودر سیر
  • یه دونه تخم‌مرغ
  • نمک و زرد‌چوبه (به میزان کافی)
  • اودیه (فلفل سیاه ، قرمز و یا پابریکا ، کاری ، جعفری )
مواد سس شوید
  • یه قاشق غذاخوری آرد
  • ۲۵ گرم کره و یا بیشتر
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • آب‌مرغ یک پیمانه
  • فلفل سیاه به میزان کافی
  • دو قاشق غذاخوری شوید تازه
‌دستور پخت

طرز تهیه کتلت بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه کتلت بوقلمون عالی و خوش طعم کاسه مناسب را انتخاب کرده سپس سیب زمینی ها را رنده کرده و درون کاسه میریزیم سپس به آن گوشت بوقلمون چرخ کرده را اضافه میکنیم مواد را با هم برای مدت زمان یک دقیقه به خوبی و ورز می دهیم تا با هم مخلوط شوند .

مرحله دوم

زمانی که احساس کردید گوشت و سیب زمینی به خوبی با هم مخلوط شده اند و کاملاً یکدست شده است پیاز را رنده کرده و آب آن را با فشار دادن دست بگیرید سپس تفاله های پیاز را به مواد اضافه کنیم و باهم ورز دهید تا کاملا به خورد هم برود .

مرحله سوم

در این مرحله نمک را با زردچوبه بر روی گوشت ریخته و با هم مخلوط میکنیم سپس به این مواد یک حبه سیر رنده شده را با پودر سیر اضافه میکنیم بعد از مخلوط کردن مواد یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنیم

مرحله چهارم

حالا با دست مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم تا حسابی یکدست و جا افتاده شود سپس کاسه را با سلفون پوشانده و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم ، پس از اینکه مایع کتلت آماده شد آن را از درون یخچال خارج می کنیم

مرحله پنجم

یک کاسه کوچک را آب کرده و کنار دست خود قرار می دهیم تابه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم هنگامی که روغن داغ شد ، دست خود را خیس کرده از مایه کتلت برداشته آنرا حالت داده و درون ماهیتابه سرخ میکنیم . اکنون خوراک بوقلمون شما آماده برای سرو شده است .

‌مرحله ششم

برای خوردن انواع کتلت و کوکو و خوشمزه تر شدن غذا نیاز به تهیه یک سس حرفه ای و خاص دارید برای تهیه این سس رستورانی ، تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده مقداری کره اضافه کنید زمانی که کره آب شد ، آرد را اضافه کرده و با هم تفت دهید .

مرحله هفتم

تفت دادن شما در حدی باشد که بوی خامی آرد گرفته شود پس از انجام این کار آب مرغ را به آرد اضافه کنید میزان اضافه کردن آب مرغ در حدی باشد که سس شما زیاد رقیق نشود . بگذارید تا مواد بر روی حرارت ملایم بجوشد .

مرحله هشتم

زمانی که شروع به جوشیدن کرد ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آرد اضافه کنید برای ۲ دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس به غلظت دلخواه شما برسد ، اکنون اجاق گاز را خاموش کرده و بعد از آن ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه را به سس اضافه کنید ، اکنون سس شما آماده برای سرو شده است . کتلت خوشمزه را با این سس مخصوص نوش جان نمایید .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.