طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه مرغ

طرز تهیه لقمه خوشمزه خانگی و مجلسی ، این پیش غذای ساده و فوری را میتوانید با ( مرغ ، بادمجان ) و ( مرغ ، قارچ ) و حتی گوشت چرخ کرده نیز مهیا نمایید.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیازیک عدد متوسط
سیر۲ حبه
پوره ی گوجهیک پیمانه
سینه ی مرغ۳۰۰ گرم
نان پیتا (یا لواش )۵ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم

طرز تهیه لقمه مرغ

مرحله ۱

درون تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید پیاز های خلال شده را درون تابه ریخته و تفت دهید پس از اینکه پیاز ها سبک و نرم شدند سیر های خرد شده را هم درون تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله ۲

حالا نمک و فلفل و پس از آن پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود پس از اینکه سس آماده شد سینه مرغ را در طول نازک برش بزنید و سرخ نمایید.

مرحله ۳

پس از اینکه سینه مرغ پخته شد آنها را خرد کنید و همراه با پنیر بر روی نان قرار دهید و رول کنید و بر روی سینی قرار دهید. حالا سسی را که از قبل تهیه نموده اید را بر روی رول ها و کف سینی بریزید.

مرحله ۴

در مرحله بعدی مقداری پنیر پیتزا ( استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود ) برداشته و روی مواد بپاشید.

مرحله ۵

دمای فرگاز را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سینی فر را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. زمانی که پنیر پیتزای شما آب شد غذای آماده برای سرو شده است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.