طرز تهیه نودل سبزیجات

طرز تهیه و پخت نودل سبزیجات خوشمزه خانگی الیت همراه با سس سویا و قارچ ،

طرز تهیه و پخت نودل سبزیجات خوشمزه خانگی الیت همراه با سس سویا و قارچ ، یک خوراک فوری و ساده رژیمی ، یک بسته نودل از لحاظ جذب کالری به عنوان دو وعده غذایی محسوب می‌شودهمچنین این غذا دارای ۴۰۰ کالری است .

مواد لازم برای پخت نودل سبزیجات برای ۴نفر

مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات

  • ١ عدد سیب زمینی
  • ۱ عدد کدو
  • ۱ عدد بادمجان
  • ۱ عدد هویج
  • ١ عدد پیاز
  • ۱ حبه سیر
  • ١ عدد فلفل دلمه ای
  • ۵ عدد قارچ
  • نودل ساده ٢ عدد
  • سس سویا ۳ قاشق چ خ
  • اب لیمو ٢ قاشق چ خ
  • رب گوجه ١ قاشق چ خ
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه نودل سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه نودل سبزیجات رژیمی خوشمزه و مقوی ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید سپس یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید حرارت را ملایم کرده و پیاز و سیر خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید زمانی که آن ها نرم شدند زردچوبه را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید .

مرحله دوم

تمام سبزیجاتی را که از قبل آماده نموده بودیم را به صورت خلالی برش زده و خورد می کنیم ، در مرحله اول هویج خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با سیر و پیاز تفت میدهیم برای مدت زمان ۵ دقیقه چون هویج از الباقی سبزیجات بافت محکم تری دارد ، سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و بعد از آن سس سویا را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد درون ماهیتابه اضافه نموده و با هم مخلوط می کنیم ‌.

مرحله سوم

برای مدت زمان ۱۰ دقیقه این مواد را با هم تفت میدهیم سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه با سایر مواد می پزیم بعد از آن کدو و بادمجان را به خوراک خود اضافه میکنیم . بعد از کمی تفت دادن رب گوجه را با مقداری آب رقیق می کنیم و همراه با آبلیمو به مواد دیگر اضافه میکنیم .

مرحله چهارم

برای ۵ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید هنگامی که غذا آب انداخت نودل را اضافه کرده و با آن یک لیوان آب جوش بر روی خوراک بریزید ، بعد از گذشت ۳ دقیقه نودل سبزیجات شما آماده مصرف می‌باشد .

مرحله پنجم

برای تهیه این غذا نیازی نیست از ادویه درون نودل استفاده کنید چون خوراک شما شور میشود . توجه کنید به ترتیب سبزیجات ذکر شده را در دستور پخت اضافه کنید ، چون یا له میشود یا اینکه نپخته و خام باقی میماند .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.