طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری سریع با روغن مایع و روغن حیوانی بدون فر به انگلیسی

آموزش مرحله به مرحله و ساده برای تهیه و پخت شیرینی نخودچی خانگی خوشمزه و مجلسی با فر ، نان نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و معروف استان قزوین میباشد و از قدیمی ترین شیرینی‌ های ایرانی میباشد . با قسمت شیرینی پزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای تهیه شیرینی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

  • آرد نخود مرغوب ۴۵۰ گرم
  • آرد سفید شیرینی ۵۰ گرم
  • پودر قند الک شده ۱۷۵ گرم
  • روغن جامد آب شده  ۲۰۰ گرم
  • هل سائیده شده یک قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه شیرینی نخودچی

نحوه پخت شیرینی نخودچی

برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی در اولین کار شما باید آرد نخود چی و آرد سفید شیرینی را با هم مخلوط کنید و برای ۳ مرتبه این آرد را الک کنید ، سپس هل و پودر قند را به آرد خود اضافه کنید ،

شیرینی خانگی

حالا روغن جامد را داخل ظرف ریخته و بر روی حرارت آب کتری قرار دهید تا کاملا روغن آب شود پس از انجام این کار روغن را روی آرد ریخته و با هم مخلوط کنید ، برای منسجم شدن خمیر بهتره برای یک بار خمیر را از چرخ گوشت رد کنید ، و روی تخته کار گذاشته و با وردنه پهن کنید

علت وا رفتن شیرینی

قطر خمیری را که با وردنه تخت کردید باید زیاد باشد ، خمیر را با دست در چند نوبت منسجم کنید تا ترک گیری کرده باشید ، سپس قالب بزنید و با زعفرون و قلمو روی شیرینی ها بزنید ، شیرینی های خانگی را داخل سینی فر بچینید و برای مدت زمان ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید .

رمز و راز شیرینی

استفاده از آرد سفید برای این هست که داخل گلو رو نگیره .روغن را حتما باید آب کنید ، سعی کنید خمیر را از چرخ گوشت در بیارید تا بهتر نتیجه بگیرید .زمان قالب زدن اضافه خمیر را برداشته و دوباره منسجمش کرده و ترک گیری کنید و بعد قالب بعدی را بزنید ، هراندازه ای که دوست دارید قطر شیرینی خانگی باشد ، همون اندازه قطر خمیر را تنظیم کنید .

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.