طرز تهیه کوکو کدو سبز و شوید رژیمی ناهار ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه کوکو کدو سبز
کوکو خوشمزه رژیمی با شوید ، این کوکو را میتوانید با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده هم تهیه نمایید . مصرف کدو سبز برای چربی سوزی و کاهش وزن همچنین تنظیم قند خون دیابت بسیار مفید میباشد ، پس سعی کنید مصرف آنرا در برنامه غذایی هفتگی و ماهیانه خود قرار دهید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو خورشتی | ۴-۵ عدد |
جعفری خورد شده | سه ق غ سر پر |
پیازچه | چهار عدد |
تخم مرغ | دو عدد |
آرد | شش ق غ |
شوید خورد شده | دو ق غ سرپر |
نیر صبحانه خرد یا رنده شده | صد گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
بیکینگ پودر | یک ق غ سرپر |
طرز تهیه کوکو کدو سبز
مرحله ۱
کدو ها را پس از شستن و پوست گرفتن رنده میکنید ، کدو ها را درون یک سینی پهن کرده مقداری نمک به آنها بزنید پس از گذشت چند دقیقه که کدو ها آب انداخت ؛ آنها را با دو دست گرفته و فشار دهید تا آب کدو کاملا گرفته شود.
مرحله ۲
کدو سبز یکی از سبزیجاتی است که مقادیر بالایی سدیم دارد، سدیم بدن را قلیایی کرده و به سم زدایی کبد و درمان کبد چرب کمک می کند )آب کدو را کنار گذاشته و در یک ظرف مناسب کدو را با سبزی جعفری مخلوط کنید.
مرحله ۳
جعفری دارای عناصری است که سیستم ایمنی را تقویت میکنند. کلروفیل موجود در جعفری با عفونتهای باکتریایی و قارچی مبارزه میکند. ویتامین A، تأثیرگذاری سلولهای سفید خون را بهبود بخشیده و خاصیت آنتیاکسیدانی آن نیز به مبارزه با سرطان و حتی علائم پیری کمک میکند.
مرحله ۴
سپس به آنها پیازچه و شوید ( شوید تازه، از منظر طب سنتی، تحلیل برنده اخلاط بدن، بازکننده انسداد عروق، اشتهاآور، مدر و قاعدهآور است و میتواند با افزایش ترشح انسولین، سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد ) را اضافه کنید.
مرحله ۵
مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید ، حالا تخم مرغ و آرد را به مایه اضافه نمایید، در مرحله بعدی نمک و فلفل و پنیر و زردچوبه را اضافه کنید در پایان یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را هم به مایه کوکو اضافه کنید.
مرحله ۶
اگر مایه شل بود مقدار آرد را بیشتر کنید بخاطر استفاده از پنیر در هنگام اضافه کردن نمک مراقب باشید غذای شما شور نشود ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید روغن مخصوص سرخ کردنی را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد از مایه به اندازه دلخواه برداشته و در تابه سرخ نمایید.