طرز تهیه مرغ عسلی

آموزش پخت خوراک خوشمزه مرغ عسلی کنجد دار کره ای مجلسی برای 4 نفر

طرز تهیه و پخت مرغ عسلی کنجدی خوشمزه کره ای مجلسی در فر ، یک روش فوق العاده و عالی برای پخت مرغ در فر با دستور تهیه سس عسلی خوش طعم . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی

  • ران کامل مرغ بدون پوست ۲ عدد
  • سیر له کرده ۲ عدد
  • عسل ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا لایت ۲ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن زیتون یک دوم پیمانه
  • سس قرمز یک سوم پیمانه
  • کنجد به میزان لازم
  • کره ۸۰ گرم
دستور پخت

طرز تهیه مرغ عسلی

مرینیت مرغ

برای تهیه خوراک مرغ عسلی پس از اینکه ران های مرغ را بخوبی تمیز نمودید درون کاسه ریخته و خود را برای مرینیت مرغ آماده کنید برای این کار درون کاسه مخصوص فر سیر را همراه با عسل و سس سویا و سس قرمز مخلوط کنید سپس به آنها ادویه های پاپریکا و فلفل سیاه و نمک و در آخر روغن زیتون را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و برای مدت زمان ۶۰ ثانیه درون فر قرار دهید تا کمی رقیق شوند ، ران مرغ را به این سس مخصوص آغشته کنید درب ظرف را ببندید و برای مدت زمان ۸ الی ۱۰ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند .

پخت مرغ عسلی

یکی از نکات مهم برای پخت مرغ های مزه دار شده این است که قبل از پخت مرغ مواد را از درون یخچال خارج نموده تا با درجه محیط همسان شوند حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و کره را درون آن ذوب کنید کف سینی فر را با کره ذوب شده و قلمو چرب کنید سپس آنها را درون سینی فر و با فاصله قرار دهید ،دستگاه فر را از قبل و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید حالا سینی را برای مدت زمان ۷۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا مرغ کبابی شما آماده شود .

پخت مرغ در فر بدون فویل

سسی را که در پایان مزه دار کردن مرغ می ماند دور نریزید و در هنگام پخت در چندین نوبت ران های مرغ را از درون  فر خارج نموده و با قلمو این سس را بر پشت و روی ران ها بمالید و در ۱۰ دقیقه پایانی پخت یک بار دیگر باکره رانها را چرب نمایید پس از اینکه مرغ پخته شد کنجد را روی ران‌ها بپاشید و سرو نمایید .

 

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.