بورانی اسفناج و هویج تبریزی مجلسی با ماست سیر گردو
طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج
طرز تهیه و پخت بورانی اسفناج و هویج تبریزی مجلسی با ماست و سیر و گردو ، بورانی یک غذای اصیل ایرانی میباشد که از ترکیب اسفناج با مواد دیگری مانند کدو و بادمجان و ماست تهیه میشود . سردی اسفناج کم است و توصیه میشود افراد سرد مزاج این سبزی را همراه با فلفل و دارچین مصرف کنند و یا آن را همراه با روغن بادام بپزند . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای تهیه بورانیمواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج
- ۱ دسته اسفناج
- ۲ هویج رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۵ قاشق غذاخوری ماست
- ۱ حبه سیر
- نمک ، فلفل سیاه طبق ذائقه
- سس قرمز روی بورانی
- ۳-۴ گردو
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- فلفل قرمز یا پول بیبر
طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج
طرز پخت اسفناج برای بورانی
برای تهیه بورانی اسفناج و هویج یک ماهیتابه را آماده نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی که داغ شد روغن زیتون را اضافه کنید و بگذارید تا روغن داغ شود زمانی که کف دست خود را بر روی ماهیتابه گرفتید و احساس گرما نمودید روغن داغ شده حالا هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا نرم شود ، در مرحله بعد اسفناج شسته شده را خرد نموده و درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که آب اسفناج کاملاً کشیده شود اجازه دهید بر روی حرارت بماند .
اسفناج بورانی مجلسی
هنگامی که اسفناج و هویج پخته شدند اجاقگاز را خاموش کرده و صبر کنید تا خوراک شما خنک شود سپس درون یک کاسه جداگانه ماست را همراه با سیر رنده شده مخلوط کنید سپس به این مخلوط هویج و اسفناج را اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، برای اینکه بورانی خوشمزه داشته باشیم درون یک ماهیتابه روغن زیتون و گردو را با هم تفت دهیم سپس فلفل قرمز را اضافه کرده دوباره با هم تفت میدهیم توجه داشته باشید زیاد تفت ندهید که مواد بسوزد ، در هنگام سرو می توانید آن را بر روی خوراک اسفناج ریخته و میل نمایید .