دلمه کلم

سبزی مخصوص دلمه کلم برگ و کلم پیچ سفید و قرمز بدون گوشت و با مرغ ارومیه و خوزستان

دلمه کلم

طرز تهیه و پخت دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه مجلسی با گوشت و رب انار ، دلمه یک کلمه‌ی ترکی میباشد که معنای آن به فارسی «پُرشده»میباشد . دلمه را می‌توان با برگ انگور و فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه دلمه

  • نصف کلم متوسط
  • لپه پخته شده ۳/۴پیمانه
  • برنج آبکش شده یک ونیم پیمانه
  • شوید،پیازچه،جعفری یک ونیم پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • ۲ عدد پیاز سرخ شده
  • نمک ،فلفل،زردچوبه
  • رب گوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای سس روی دلمه:
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۵ قاشق غذاخوری
  • نصف پیمانه آب

دستور پخت

طرز تهیه دلمه کلم

برای تهیه دلمه تبریزی در ابتدا برای نرم شدن برگ های کلم ، باید در یک قابلمه آب را بجوش آورید ، کمی زرد چوبه و نمک ریخته ، سپس برگ های کلم را حدود ۲ تا ۳ دقیقه میزاریم در آب جوش تا نرم شود . پیاز سرخ کنید و گوشت چرخ شده بهش اضافه نمایید و تفت دهید . سبزی دلمه ، لپه ، برنج ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید .

مرحله بعد

همه این مواد را به هر شکلی که دوست دارید داخل برگ ها بپیچید ، زیر دلمه ها میتونید دنده گوشت بگذارید ، و به جای آب میتونید از آب قلم استفاده کنید . دلمه ها را فشرده در قابلمه بچینید و و ۳ لیوان آب قلم یا آب جوشیده رویش بریزید ، یک بشقاب روی مواد قرار دهید تا در هنگام پخت باز نشوند .

مرحله بعد

وقتی آب بجوش اومد زیرشا کم کنید تا ۲ ساعت اجازه بدیدآبش کم بشه وقتی حدود نصف لیوان آب مونده بود ، رب انار و رب گوجه و سرکه و نصف لیوان آب را با هم مخلوط و روی دلمه کلم میریزید تا نیم ساعتی هم با سس پخته و طعم دار شود ، حرارت را کم کنید چون این سس سریع میسوزه . نوش جان 🥰😋

 

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.