سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با شوید سالاد اندونزی با سیب زمینی سالاد اندونزی با کشمش و گردو

سالاد اندونزی

طرز تهیه و پخت سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی رژیمی ساده و مخصوص ، مصرف روزانه سبزیجات یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطانها می باشد زیرا سبزیجات حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی بدن را قوی می سازند. مصرف سبزیجات از بروز بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی پیشگیری می نماید . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد

  • خیارشور، ۴ عدد
  • ذرت، ½ پ.
  • کالباس، ½ پ.
  • کلم برگ قرمز، ۱ پ.
  • کلم برگ سفید، ۲ پ.
  • نخود فرنگی، ½ پ.
  • سس مایونز، ½ پ.
  • نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم ‌
دستور پخت

طرز تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه این سالاد رژیمی ابتدا کلم ها را بشویید و به صورت رشته رشته برش بزنید .در ظرفی دیگر نخود فرنگی ها را با آب و نمک بزارید ۱۰ دقیقه بپزد .ذرت ها را هم ۵ دقیقه با آب کم بپزید تا نرم شود ولی حالت خود را از دست ندهد . همه این مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خیارشورهای خرد شده را هم اضافه کنید ، وقت اضافه کردن کالباس های رشته رشته شده است که با نمک و فلفل سیاه و سس مایونز همه را با هم مخلوط میکنید ، روی ظرف سلفون بکشید و حدود ۱تا ۲ ساعتی در یخچال قرار میدهید تا خنک بشه اکنون سالاد خوشمزه شما آماده برای سرو شده است . نوش جان 😍😋

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.