پاستا آلفردو
پاستا آلفردو
پاستا آلفردوطرز تهیه و پخت پاستا آلفردو مرغ خوشمزه خانگی و مجلسی با شیر و پنیر پیتزا و سس قارچ ، یک خوراک فوق العاده خوش مزه و رژیمی با دستور پخت ساده و آسان مناسب برای زمان هایی که وقت کافی برای پخت ندارید با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو
- پاستا ۱ بسته (پنه)
- ۲تکه فیله سینه
- ۳۰۰گرم قارچ
- ۱لیوان شیر
- ۱ لیوان پنیر خامه ای
- ۱بسته خامه صبحانه صورتی
- ۳تا ۴حبه سیر
- ۴۰گرم کره
- نصف لیوان پنیر پارمیسان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری ساطوری برای تزئین
- دو قاشق روغن زیتون
- روغن معمولی
طرز تهیه پاستا آلفردو
ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید ، پس باید آن ها را باریک خرده کرده و ۲ حبه سیر له شده و نمک و فلفل و روغن زیتون روی مرغ ها بریزیدو مخلوط کنید و یک ساعت صبر کنید تا طعم دار بشه . الان باید مرغ ها را در تابه بد کمی روغن تفت دهید ، بعد از سرخ شدن مرغ ها را درآورده ، کره را به تابه اضافه کرده ، و قارچ هایی که حلقه ای ورقه کرده اید با یک قاشق آبلیمو تفت دهید و کنار بزارید .
تهیه سس آلفردو : در تابه دیگر کره ریخته و ۲ حبه سیر له شده را داخل کره ریخته ، و کمی تفت دهید ، پس از آن پنیر خامه ای + خامه صبحانه ، فلفل و نمک هم اضافه کنید و در آخرین مرحله شیر را اضافه کنید تا سس رقیق بشه ، سپس قارچ ها را به سس اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سس سفت و غلیظ بشه ، شما در این حال باید پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس با آب سرد آبکشی کنید و سریعا در سس گرم ریخته و مخلوط کنید .
مرغ های سرخ شده و پنیر پارمسان مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده تزیین و سرو کنید ، این پاستا خانگی را باید داغ نوش جان کنید .