پاستا آلفردو

پاستا آلفردو

پاستا آلفردو

طرز تهیه و پخت پاستا آلفردو مرغ خوشمزه خانگی و مجلسی با شیر و پنیر پیتزا و سس قارچ ، یک خوراک فوق العاده خوش مزه و رژیمی با دستور پخت ساده و آسان مناسب برای زمان هایی که وقت کافی برای پخت ندارید با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو

  • پاستا ۱ بسته (پنه)
  • ۲تکه فیله سینه
  • ۳۰۰گرم قارچ
  • ۱لیوان شیر
  • ۱ لیوان پنیر خامه ای
  • ۱بسته خامه صبحانه صورتی
  • ۳تا ۴حبه سیر
  • ۴۰گرم کره
  • نصف لیوان پنیر پارمیسان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • جعفری ساطوری برای تزئین
  • دو قاشق روغن زیتون
  • روغن معمولی
دستور پخت

طرز تهیه پاستا آلفردو

ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید ، پس باید آن ها را باریک خرده کرده و ۲ حبه سیر له شده و نمک و فلفل و روغن زیتون روی مرغ ها بریزیدو مخلوط کنید و یک ساعت صبر کنید تا طعم دار بشه . الان باید مرغ ها را در تابه بد کمی روغن تفت دهید ، بعد از سرخ شدن مرغ ها را درآورده ، کره را به تابه اضافه کرده ، و قارچ هایی که حلقه ای ورقه کرده اید با یک قاشق آبلیمو تفت دهید و کنار بزارید .

تهیه سس آلفردو : در تابه دیگر کره ریخته و ۲ حبه سیر له شده را داخل کره ریخته ، و کمی تفت دهید ، پس از آن پنیر خامه ای + خامه صبحانه ، فلفل و نمک هم اضافه کنید و در آخرین مرحله شیر را اضافه کنید تا سس رقیق بشه ، سپس قارچ ها را به سس اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سس سفت و غلیظ بشه ، شما در این حال باید پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و سپس با آب سرد آبکشی کنید و سریعا در سس گرم ریخته و مخلوط کنید .

مرغ های سرخ شده و پنیر پارمسان مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده تزیین و سرو کنید ، این پاستا خانگی را باید داغ نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.