نان تابه ای

نان تابه ای شیرین نان تابه ای بوشهری نان تابه ای محلی

نان تابه ای

طرز تهیه و پخت نان تابه ای خوشمزه خانگی ساده فوری شمالی بدون فر ، یک روش فوق العاده آسان برای افرادی که دسترسی به فر گاز ندارند ، پخت نان محلی با خمیر مایه و آرد گندم . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای تهیه نان

مواد لازم برای تهیه نان تابه ای

  • لیوان آرد ۲٫۵ پیمانه
  • آرد ذرت ۱ پیمانه
  • آب ولرم ۱ پیمانه
  •  روغن زیتون ۱ ق غ
  • خمیر مایه خشک فوری ۱ ق م
  • نمک ۱ ق م
دستور پخت

طرز تهیه نان تابه ای

برای تهیه نان خانگی ساده داخل یک ظرف بزرگ خمیر مایه ، آب ولرم ، نمک و روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه زمان لازمه تا خمیر مایه شما عمل بیاد . آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد ولی باید بدونید چقد آرد اضافه کنید ، نباید در حدی آرد بریزید که خمیر اصلا به دست نچسبه یا چسبناک نباشه ، چون بافت نون سفت و خشک میشه . روی خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت بزارید استراحت کنه تا خمیر پف کنه و حجیم بشه ،

خمیر را به ۷ چانه تقسیم کنید ، و هر چانه را با وردنه به پهنای تابه باز کنید . تابه باید تفلون باشه تا هر دو طرف نان برشته بشه . بعد از پخت ، نان ها را در پلاستیک یا لای پارچه قرار دهید تا خشک نشه و لطافتش حفظ بشه . دقت کنید تابه باید داغ باشه تا شما خمیر باز شده را درونش قرار دهید ، چرب بودن تابه ضروری نمیباشد ، ولی شما میتونید کمی روغن زیتون کف ظرف ریخته و تابه را چرب کنید تا نان محلی را راحت تر بپزید .نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.