نان تابه ای
نان تابه ای
نان تابه ایطرز تهیه و پخت نان تابه ای خوشمزه خانگی ساده فوری شمالی بدون فر ، یک روش فوق العاده آسان برای افرادی که دسترسی به فر گاز ندارند ، پخت نان محلی با خمیر مایه و آرد گندم . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای تهیه نانمواد لازم برای تهیه نان تابه ای
- لیوان آرد ۲٫۵ پیمانه
- آرد ذرت ۱ پیمانه
- آب ولرم ۱ پیمانه
- روغن زیتون ۱ ق غ
- خمیر مایه خشک فوری ۱ ق م
- نمک ۱ ق م
طرز تهیه نان تابه ای
برای تهیه نان خانگی ساده داخل یک ظرف بزرگ خمیر مایه ، آب ولرم ، نمک و روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه زمان لازمه تا خمیر مایه شما عمل بیاد . آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد ولی باید بدونید چقد آرد اضافه کنید ، نباید در حدی آرد بریزید که خمیر اصلا به دست نچسبه یا چسبناک نباشه ، چون بافت نون سفت و خشک میشه . روی خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت بزارید استراحت کنه تا خمیر پف کنه و حجیم بشه ،
خمیر را به ۷ چانه تقسیم کنید ، و هر چانه را با وردنه به پهنای تابه باز کنید . تابه باید تفلون باشه تا هر دو طرف نان برشته بشه . بعد از پخت ، نان ها را در پلاستیک یا لای پارچه قرار دهید تا خشک نشه و لطافتش حفظ بشه . دقت کنید تابه باید داغ باشه تا شما خمیر باز شده را درونش قرار دهید ، چرب بودن تابه ضروری نمیباشد ، ولی شما میتونید کمی روغن زیتون کف ظرف ریخته و تابه را چرب کنید تا نان محلی را راحت تر بپزید .نوش جان