ساندویچ استیک مرغ

ساندویچ استیک مرغ ساندویچ استیک با سس قارچ ساندویچ استیک یونانی

ساندویچ استیک مرغ

طرز تهیه و پخت ساندویچ استیک مرغ ویژه و مخصوص رستورانی همراه با سس ، برخی از مردم قارچ‌ها را به صورت خام و برخی دیگر آن را به صورت طبخ داده می‌خورند. یادتان باشد طبخ دادن قارچ‌ها می‌تواند ارزش غذایی آن را بالا برده و برخی عوامل بیماری زا که ممکن است باعث بیماری شما شوند را نابود کند. تا حد امکان سعی کنید قارچ‌ها را خوب پاک کنید و پس از طبخ دادن مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ

مواد لازم برای تهیه ساندویچ استیک مرغ

  •  فیله مرغ
  • پیاز نگینی شده
  • سیر له شده
  •  قارچ اسلایس شده
  • آب لیمو
  •  زنجبیل
  •  فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
  • خیار شور
  • گوجه فرنگی
  •  کاهو
  •  ذرت
دستور پخت

طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ

برای تهیه یک ساندویچ مخصوص ابتدا برای طعم دار کردن مرغ ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر را خرد کرده و به اون نمک و فلفل سیاه و یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو اضافه کرده ، سپس سینه مرغ را به این مواد آغشته کرده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار بشن 🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت دهید وقتی یک سمتش سرخ شد ، قارچ ها را هم روی طرف دیگر چیده و سپس برگردانید تا مرغ ها کاملا مزه قارچ بگیرد .

طرز تهیه سس : برای تهیه این سس ، ۳ قاشق سوپخوری سس مایونز ، ۱ قاشق چ خ جعفری خرد شده ، ۱ ق سوپ خوری خیار شور ، ۱ ق چ آبلیمو ، کمی پوست پرتغال رنده شده ، ۱ حبه سیر له شده و کمی آب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید تا رنگش کرم رنگ بشه و سپس هنگام سرو ساندویچ ویژه از این سس خوشمزه استفاده کنید .

نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.