ساندویچ استیک مرغ
ساندویچ استیک مرغ
ساندویچ استیک مرغطرز تهیه و پخت ساندویچ استیک مرغ ویژه و مخصوص رستورانی همراه با سس ، برخی از مردم قارچها را به صورت خام و برخی دیگر آن را به صورت طبخ داده میخورند. یادتان باشد طبخ دادن قارچها میتواند ارزش غذایی آن را بالا برده و برخی عوامل بیماری زا که ممکن است باعث بیماری شما شوند را نابود کند. تا حد امکان سعی کنید قارچها را خوب پاک کنید و پس از طبخ دادن مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچمواد لازم برای تهیه ساندویچ استیک مرغ
- فیله مرغ
- پیاز نگینی شده
- سیر له شده
- قارچ اسلایس شده
- آب لیمو
- زنجبیل
- فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
- خیار شور
- گوجه فرنگی
- کاهو
- ذرت
طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ
برای تهیه یک ساندویچ مخصوص ابتدا برای طعم دار کردن مرغ ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر را خرد کرده و به اون نمک و فلفل سیاه و یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو اضافه کرده ، سپس سینه مرغ را به این مواد آغشته کرده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار بشن 🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت دهید وقتی یک سمتش سرخ شد ، قارچ ها را هم روی طرف دیگر چیده و سپس برگردانید تا مرغ ها کاملا مزه قارچ بگیرد .
طرز تهیه سس : برای تهیه این سس ، ۳ قاشق سوپخوری سس مایونز ، ۱ قاشق چ خ جعفری خرد شده ، ۱ ق سوپ خوری خیار شور ، ۱ ق چ آبلیمو ، کمی پوست پرتغال رنده شده ، ۱ حبه سیر له شده و کمی آب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید تا رنگش کرم رنگ بشه و سپس هنگام سرو ساندویچ ویژه از این سس خوشمزه استفاده کنید .
نوش جان