شیرینی کره ای
شیرینی کره ای
شیرینی کره ایطرز تهیه و پخت شیرینی کره ای مخصوص نرم خوشمزه خانگی در فر ، به خاطر داشته باشید که خوردن شیرینی با معده خالی هم کار درستی نیست؛ زیرا بدن شما آن را سریعتر جذب خواهد کرد و منجر به افزایش قند خون بیشتری میشود. این افزایش قند خون ناگهانی موجب ترشح زیاد انسولین و افت قند خون چند ساعت بعد میشود که بدن را گرفتار یک سیکل معیوب میکند
مواد لازم برای خوراک خانوادهمواد لازم برای تهیه شیرینی خانگی
- پودر قند ۵٠ گرم
- کره نرم ٧۵ گرم
- زرده تخم مرغ ١ عدد
- پودر هل ١/٢ ق چ
- آرد ١٢٠ تا ١۴٠ گرم
طرز تهیه شیرینی کره ای
شما برای تهیه این شیرینی خانگی ساده ابتدا باید پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و با هم زن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه ، سپس زرده تخم را جدا کرده و همراه هل به مواد دیگر اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید ، الان موقع اضافه کردن آرد الک شده است ولی به آرامی اضافه کنید تا مخلوط خمیر نرم شود ن خیلی سفت ن خیلی شل باشه ، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و قالب بزنید . همه رو بچینید روی کاغذ داخل سینی فر ، توی فری که از قبل روی حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یک ربع بپزه و در اخر روی شیرینی های خوشمزه شکلات سفید ریخته و با گل سرخ و پودر پسته تزیینش کنید . لذت ببرید ، نوش جان 😍😍