حلیم گندم

حلیم گندم بدون گوشت حلیم گندم با مرغ حلیم گندم با شیر

حلیم گندم

طرز تهیه و پخت حلیم گندم خانگی و مجلسی با گوشت گوسفندی ، حلیم یک غذای سالم و بسیار مقوی است، اما اگر دچار افزایش قند یا چربی خون هستید باید توجه داشته باشید که شکر و روغن با آن استفاده نکنید یا در حداقل ممکن مصرف کنید. اگر می‌توانید در منزل و با استفاده از جوانه گندم یا حداقل گندم سبوس‌دار تهیه کنید .

مواد لازم برای خوراک ۸ نفر

مواد لازم برای تهیه حلیم

  • گندم پوست گرفته یک کیلو
  • گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم
  • نمک،روغن،دارچین و پودر پسته
دستور پخت

طرز تهیه حلیم گندم

گندم ها را از شب قبل خیس کنید تا کاملا نرم بشه و بعد از ۱۲ ساعت آبش را خالی کرده و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید هر مقدار گندم داخل قابلمه است ، ۴ برابرش آب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش رسید حرارت را ملایم کنید . گوشت گوسفند تازه را به همراه چوب دارچین داخل گندم ها ریخته و نصف قاشق نمک هم اضافه کنید ،

بعد از اینکه حلیم کاملا پخت گوشت پخته شده و چوب دارچین را بیرون بیاورید ، حلیم را داخل آبکش بریزید و گندم ها را با گوشتکوب بزرگ له کنید تا آب و عصاره گندم خارج شود فقط پوسته هاش بمونه ، و پوسته هاشو جدا کنید وکنار بگذارید .

الان باید گوشت را با گوشتکوب بکوبید ، تا ریش ریش شود ، اگر از گوشت چرخ کرده استفاده کنید حلیم شما کش دار نمیشود ، وقتی گوشتهای کوبیده و ریش ریش شده را به حلیم اضافه کردید و روی حرارت قرار دادید با قاشق مدام حلیم را هم بزنید تا هم حلیم ته نگیرد هم گوشت ها در حلیم باز شود . در آخر هم برای تزیین از دارچین و روغن و پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید ، اگر در پخت حلیم خانگی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید ، غذای شما شما طعم بینظیری پیدا خواهد کرد . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.