ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تنطرز تهیه و پخت ساندویچ تن ماهی ساده خوشمزه رژیمی با نان تست و ذرت ، تن ماهی منبع غنی از پروتئین است به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از آن، حدود ۲۹ گرمش را پروتئین تشکیل می دهد . گوشت ماهی های تن یک از اصلی ترین منابع پروتئین است که ارزش غذایی زیادی دارد و برای رشد ماهیچه ها لازم است.
مواد لازم برای خوراک ۲نفرمواد لازم برای تهیه ساندویچ
- تن ماهی ۱ قوطی
- کاهو یا کلم
- خیارشور
- ذرت
- گوجه فرنگی
- آبلیمو و فلفل
- نان باگت یا نان تست
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
برای تهیه ساندویچ رژیمی قوطی تن ماهی را در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس در آبکش صافش کنید تا روغنش جدا شود . در ظرفی ، گوجه فرنگی و خیار شور ریز خرد شده و ذرت و کمی آبلیمو و فلفل و تن ماهی را با هم مخلوط نمایید . روی نان باگت یا تست برگ کاهو قرار داده و از موادی که مخلوط کرده اید روی کاهو بریزید و ساندویچ را سرو کنید . اگر دوست داشتید به جای گوجه فرنگی و خیار خرد شده میتوانید انها را جور دیگری هم برش بزنید .
برای اینکه این ساندویچ خوشمزه را به شکل ماهی تزیین نمایید ، یک نان باگت را با قیچی به شکل ماهی برش بزنید و محتویات ساندویچ را روی لایه اول بچینید و با لایه دوم محکم کنید و برای باله ،به شکل قلب برش بزنید و لابه لای نان قرار دهید . برای لب ماهی از گوجه فرنگی و برای چشمش از خیارشور و سس استفاده کنید . بجای تن ماهی میتونید از هر ماهی دیگری که بخار پز و یا کبابی یا سرخ شده استفاده نمایید .