سالاد اسفناج و نارنگی

سالاد اسفناج روغن زیتون سالاد اسفناج و آووکادو سالاد اسفناج با سس خردل

سالاد اسفناج و نارنگی

طرز تهیه و پخت سالاد اسفناج رژیمی خوشمزه و مجلسی ، اسفناج عموماً به عنوان سوپر خوراکی در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

  • اسفناج ۴ پیمانه
  • خلال بادام ¾ پیمانه
  • نارنگی ۳ عدد
  • آواکادو به دلخواه
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • ژله تمشک ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر خردل ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه سالاد اسفناج

این نوع سالاد رژیمی بسیار خوشمزه و ساده است و اگر شما نارنگی در دسترس نداشتید میتونید از پرتغال هم استفاده کنید . ابتدا اسفناج ها را شسته و آبکشی نمایید ، اجازه دهید تا آبش بره . تو این فاصله سس سالاد را درست کنید ، برای درست کردن این سس ، سرکه قرمز را با ژله تمشک ، پودر خردل ، نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست بشه .

اسفناج ها را خرد کنید و نارنگی ها پوست کنده و خرد کنید . یه ظرف بزرگ بیارید و اسفناج ها و نارنگی های خرد شده را همراه با آواکادو ( آووکادو هم مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگ‌ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب می‌شود. ) مخلوط نمایید ، سس را به سالاد مجلسی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، به همین سادگی . اسفناج به علت داشتن اگزالات برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا آنهایی که سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل و هل میل نمایند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.