نان اسفناج

نان اسفناج و پنیر نان اسفناج و سیر نان اسفناجی در فر نان اسفناجی فسا

نان اسفناج

طرز تهیه و پخت نان اسفناج و پنیر و سیر خانگی و رژیمی دامغان ، اگر می‌خواهید برای خانواده‌ی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه نان اسفناج

  • آرد ۳پیمانه
  • خمیر مایه ۱ق.غ
  • شکر ۱ق.غ
  • آب ولرم ۱پیمانه
  • نمک ۱ق.چ
  • اسفناج پخته ۱پیمانه
  • سیر خرد شده۲حبه
  • پیاز متوسط رنده شده ۱عدد
  • نمک و فلفل
  • پنیر پیتزا
دستور پخت

طرز تهیه نان اسفناج

ابتدا به خمیر مایه و شکر نصف پیمانه آب اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهید تا خمیر به عمل بیاد ، بعد آرد را الک کرده و خمیر به عمل امده را به همراه نمک به ارد اضافه کنید ومابقی آب را اضافه میکنید و ورز دهید به طوری که دیگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما حجیم شود . در این مدت زمانی که وقت دارید ، پیاز را پوست گرفته رنده کنید و سیر را هم خرد کنید و با هم در کمی روغن تفت دهید کمی فلفل و نمک و اسفناج هم اضافه کرده و تفت دهید و بزارید کنار تا خنک بشه .

حجم خمیر بعد از یک ساعت دوبرابر شده یکبار دیگر خمیر را ورز دهید تا پف گیری کنید تا هوای بین خمیر خارج شود ، بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پهن کنید و بزارید داخل سینی فر که قبلا چرب شده ، مواد اسفناج که درست کردید را روی خمیر ریخته و یک لایه پنیر پیتزا رویش بریزید . در قسمت دوم خمیر را روی مواد بزارید ، یک کاسه در مرکز خمیر قرار دهید و اطراف را تقسیم کنید و بپیچید و با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید و بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت نان خانگی رژیمی ۲۰ دقیقه است به طوری که روی نان طلایی شود

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.