نان اسفناج
نان اسفناج
نان اسفناجطرز تهیه و پخت نان اسفناج و پنیر و سیر خانگی و رژیمی دامغان ، اگر میخواهید برای خانوادهی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه نان اسفناج
- آرد ۳پیمانه
- خمیر مایه ۱ق.غ
- شکر ۱ق.غ
- آب ولرم ۱پیمانه
- نمک ۱ق.چ
- اسفناج پخته ۱پیمانه
- سیر خرد شده۲حبه
- پیاز متوسط رنده شده ۱عدد
- نمک و فلفل
- پنیر پیتزا
طرز تهیه نان اسفناج
ابتدا به خمیر مایه و شکر نصف پیمانه آب اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهید تا خمیر به عمل بیاد ، بعد آرد را الک کرده و خمیر به عمل امده را به همراه نمک به ارد اضافه کنید ومابقی آب را اضافه میکنید و ورز دهید به طوری که دیگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما حجیم شود . در این مدت زمانی که وقت دارید ، پیاز را پوست گرفته رنده کنید و سیر را هم خرد کنید و با هم در کمی روغن تفت دهید کمی فلفل و نمک و اسفناج هم اضافه کرده و تفت دهید و بزارید کنار تا خنک بشه .
حجم خمیر بعد از یک ساعت دوبرابر شده یکبار دیگر خمیر را ورز دهید تا پف گیری کنید تا هوای بین خمیر خارج شود ، بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پهن کنید و بزارید داخل سینی فر که قبلا چرب شده ، مواد اسفناج که درست کردید را روی خمیر ریخته و یک لایه پنیر پیتزا رویش بریزید . در قسمت دوم خمیر را روی مواد بزارید ، یک کاسه در مرکز خمیر قرار دهید و اطراف را تقسیم کنید و بپیچید و با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید و بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت نان خانگی رژیمی ۲۰ دقیقه است به طوری که روی نان طلایی شود