لقمه گوشتی

لقمه گوشتی با نان باگت لقمه گوشتی با خمیر یوفکا لقمه های گوشتی فانتزی

لقمه گوشتی

طرز تهیه و پخت کباب لقمه گوشتی مجلسی خوشمزه خانگی به روش رستورانی ، یک غذای عالی با ظاهری زیبا و لذیذ بسیار مناسب برای جشن های کوچک و مهمانی های خانوادگی .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه لقمه گوشتی

  • شیر یا آب یک لیوان
  • ماست ۳قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
  • نصف لیوان روغن مایع
  • یک عدد تخم مرغ
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق مربا خوری
  • آرد ۴تا ۴/۵لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نصف لیوان جعفری خرد شده
دستور پخت

طرز تهیه لقمه گوشتی

برای تهیه این کباب لقمه خانگی ابتدا باید خمیر را درست کرد ، برای تهیه خمیر مایه ، شکر و شیر ولرم و خمیر مایه را هم مخلوط کنید و رویش را بپوشانید مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کند تا خمیر مایه به عمل بیاد . در یک طرف بزرگ ماست وسفیده تخم مرغ و روغن مایع با همزن دستی هم بزنید و بعد خمیر مایه را بهش اضافه کنید و ورز دهید وارد را آرام آرام افزوده تا خمیر نرم بدست بیاد ، بعد از ۵ دقیقه ورز دادن رویش را بپوشانید و یک ساعت اجازه دهید تا حجمش دو برار شود . در این فاصله برید مواد گوشتی را درست کنید .

یک پیاز را را خرد کرده با دو قاشق غذاخوری روغن مایه تفت دهید وقتی سبک و شیشه ای شد ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت دهید ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، نزدیک آخر پخت نصف پیمانه جعفری خرد شده را اضافه کرده ، حرارت را خاموش کنید تا سرد بشه . حالا که حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را بگیرید و به ۳ قسمت تقسیم کنید ، یکی از چونه ها را باز کرده ومواد گوشتی را داخلش ریخته پنیر هم رویش بریزید و سپس خمیر را تا کرده و بپیچید ، اون ۲ عدد چونه باقی مانده هم به این شکل بپیچید و داخل سینه فر قرار دهید و رویش را بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید بعد از نیم ساعت زرده تخم مرغ روی خمیرها زده و کنجد بپاشید و سینی را در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه حرارت به مدت نیم ساعت بزارید تا بپزه و طلایی بشه اکنون لقمه خوشمزه شما آماده سرو میباشد . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.