شامی رودباری

شامی رودباری اصل شامی رودباری رستوران شامی رودباری با لپه

شامی رودباری

طرز تهیه و پخت خوراک شامی رودباری خوشمزه مجلسی ۴ نفره با گوشت ، از غذاهای پرطرفدار در رستوران های محلی و بومی منطقه بخاطر استفاده از سبزیجات معطر و مخصوص میباشد .

موادلازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه شامی رودباری

  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط دو عدد
  • اردنخودچی یک قاشق غذاخوری
  • سبزیجات معطر:پلنگ مشت یا مشک،جعفری
  • گوجه متوسط ۶ عدد
  • رب گوجه دوقاشق غذاخوری
  • نمک فلفل زردچوبه و گلپر
  • روغن زیتون یک پیمانه
دستور پخت

طرز تهیه شامی رودباری

برای آماده نمودن یک شامی خوشمزه در ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید ، اگر پلنگ مشت در اختیار نداشتید متونید از سبزی های معطر مثله گشنیز و جعفری استفاده کنید . پیاز رو رنده کنید و آبش را بگیرید ولی دور نریزید ، گوشت و آرد نخود چی و نمک و فلفل و زرد چوبه و پیاز رنده شده و کمی گلپر را باهم ورز دهید ، به شکل چهار تا شامی حالتش بدید و درون یخچال قرار دهید تا خودشا بگیره ، بعد از گذشت یک ساعت در داخل روغن زیتون سرخش کنید . گوجه ها را رنده کنید تا به حالت پوره در بیاید و به همراه سبزیجات معطر و کمی زرد چوبه و نمک داخل تابه ریختم تا بپزه و آبش تبخیر و خشک بشه رب گوجه و آب پیاز را اضافه کنید .

شامی مجلسی را داخل سس بچینید ومقداری از روغن زیتونی که برای سرخ کردن شامی ها اضافه اومد را هم داخل سس بریزید . درب تابه را بگذارید تا شامی ها حدود نیم ساعت بپزن و در آخر هم کمی فلفل به غذا اضافه کنید . شامی ها رو کمی پهن تر و نازک تر شکل دهید چونکه موقع سرخ شدن قطور میشه . روغن زیتون و سبزی های معطر طعم این غذا را خوشایند میکنند . شعله گاز را موقع سرخ کردن شامی ها کم کنید چونکه روغن زیتون مقاومتش در برابر شعله زیاد کم است و زود میسوزد .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.