سوپ قارچ
سوپ قارچ
سوپ قارچطرز تهیه و پخت سوپ قارچ خوشمزه مجلسی خامه ای برای ۲ نفر ، برای دوستداران قارچ، هیچ چیز لذتبخشتر از یک بشقاب سوپ خامهای قارچ نیست. این دستور پخت ترکیبی از قارچ سیستم ایمنی بدن را در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش داده و مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی برای کمک به مقابله با عفونتها عمل میکند.
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه سوپ قارچ
- قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- آب مرغ۱/۵لیوان
- کره۱۵گرم
- آب۱/۵لیوان
- خامه۲ قاشق غذاخوری
- شیر۱/۵لیوان
- آرد۱/۵_۲قاشق غذاخوری
- پودر سیر مقداری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر آویشن مقداری
- آبلیمو مقداری
طرز تهیه سوپ قارچ
این سوپ رژیمی نیست چونکه مواد چربی را داراست ، پس اگه میخاهید این سوپ را به صورت رژیمی درست کنید ، باید مواد چرب و روغنی حذف بشه . پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد کره را بهش اضافه کنید ، بعد از ذوب شدن کره قارچ ها را بریزید تا آبش خشک و تبخیر و قارچ ها جمع شوند . آرد را اضافه کنید و با حرارت کم با قارچ ها تفتش دهید حدود ۲ الی ۳ دقیقه ، تا قارچ بوی خامیش را از دست بدهد .
سپس موقع اضافه کردن آب مرغ میرسه ، سریع باید هم بزنید تا آرد گلوله نشه وکامل حل بشه . در مرحله بعد نوبت اضافه کردن شیر و آب و ادویه ها میرسه ، درب ظرف را به صورت نیمه باز گذاشته تا سوپ سر نره و به آرامی بپزه . در آخرین مرحله کار خامه رو بزنید و به سوپ اضافه کنید ولی دقت کنید سوپ در حال جوشیدن نباشه چون اگر باشه خامه میبره . اگر احساس کردید بعد از اضافه کردن خامه سوپ شما شیرین به نطر میرسه پس بهتره آبلیمو اضافه کنید و در آخر هم جعفری خرد شده را ریخته بعد از ۳ تا ۴ دقیقه حرارت را خاموش کنید و این سوپ خوشمزه و مقوی را در ظرف مورد نظر سرو کنید . نوش جان 🤗