‌سوپ قارچ

سوپ قارچ و مرغ سوپ قارچ و خامه سوپ قارچ و جو سوپ قارچ و شیر

سوپ قارچ

طرز تهیه و پخت سوپ قارچ خوشمزه مجلسی خامه ای برای ۲ نفر ، برای دوستداران قارچ، هیچ چیز لذتبخش‌تر از یک بشقاب سوپ خامه‌ای قارچ نیست. این دستور پخت ترکیبی از قارچ سیستم ایمنی بدن را در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش داده و مانند یک آنتی بیوتیک طبیعی برای کمک به مقابله با عفونت‌ها عمل می‌کند.

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

  • قارچ ‌ورقه‌ شده ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ‌۱ ‌عدد‌
  • آب ‌مرغ۱/۵لیوان
  • کره۱۵گرم
  • آب۱/۵لیوان
  • خامه‌۲ قاشق غذاخوری
  • شیر۱/۵لیوان
  • آرد‌۱/۵_۲قاشق‌ غذاخوری
  • پودر سیر مقداری
  • نمک ‌و ‌فلفل ‌به مقدار لازم
  • پودر ‌آویشن‌ مقداری
  • آبلیمو مقداری
دستور پخت

طرز تهیه سوپ قارچ

این سوپ رژیمی نیست چونکه مواد چربی را داراست ، پس اگه میخاهید این سوپ را به صورت رژیمی درست کنید ، باید مواد چرب و روغنی حذف بشه . پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد کره را بهش اضافه کنید ، بعد از ذوب شدن کره قارچ ها را بریزید تا آبش خشک و تبخیر و قارچ ها جمع شوند . آرد را اضافه کنید و با حرارت کم با قارچ ها تفتش دهید حدود ۲ الی ۳ دقیقه ، تا قارچ بوی خامیش را از دست بدهد .

سپس موقع اضافه کردن آب مرغ میرسه ، سریع باید هم بزنید تا آرد گلوله نشه وکامل حل بشه . در مرحله بعد نوبت اضافه کردن شیر و آب و ادویه ها میرسه ، درب ظرف را به صورت نیمه باز گذاشته تا سوپ سر نره و به آرامی بپزه . در آخرین مرحله کار خامه رو بزنید و به سوپ اضافه کنید ولی دقت کنید سوپ در حال جوشیدن نباشه چون اگر باشه خامه میبره . اگر احساس کردید بعد از اضافه کردن خامه سوپ شما شیرین به نطر میرسه پس بهتره آبلیمو اضافه کنید و در آخر هم جعفری خرد شده را ریخته بعد از ۳ تا ۴ دقیقه حرارت را خاموش کنید و این سوپ خوشمزه و مقوی را در ظرف مورد نظر سرو کنید . نوش جان 🤗

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.