ماهی شوریده

ماهی شوریده جنوب ماهی شوریده خوشمزه ماهی شوریده شکم پر

ماهی شوریده

طرز تهیه و پخت و مرینیت ماهی شوریده محلی جنوب خوشمزه و مجلسی ، گوشت ماهی شوریده منبع غنی از پروتئین و امگا۳ می باشد. این ماهی یک غذای دریایی بسیار ساام است که اشپل (تخمک) آن دارای ارزش غذایی بسیار بالاییست. از جمله غذاهایی که در آن از این ماهی استفاده می شود : قلیه ماهی، حواری ماهی، سرخ شده و یا شکم پر در فر می باشد.

مواد لازم برای خوراک ماهی

مواد لازم برای تهیه ماهی شوریده

  • آب یک عدد نارنج کامل
  • سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری
  • سیر ۶ حبه
  • روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری
  • چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم
  • تخم گشنیر یک قاشق چایخوری
  • زنجبیل نصف قاشق چایخوری
  • نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری
  • ماهی یک عدد
  • کره برای سرخ کردن ب میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه ماهی شوریده

برای مرینیت کردن خوراک ماهی باید سیر ، سرکه ، چاشنی آلسپایس ، آب لیمو ترش ، تخم گشنیز ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و زنجبیل را با هم خوب مخلوط کنید و ماهی ها را به مدت نیم ساعت داخلش قرار بدید .این ترکیب خیلی زود گوشت ، مرغ و ماهی را مزه دار و نرم میکند . برای سرخ کردن از کره استفاده کنید ولی مواظب باشید کره روی حرارت نسوزد . سپس ماهی جنوب را سرخ کنید و پس از انجام این کار غذای شما آماده برای سور شده است ، این چاشنی هم طعم دهنده و هم ترد کننده بسیار خوبی برای گوشت و مرغ و ماهی در ۳ الی ۵ دقیقه بدون اضافه کردن نمک و ادویه میباشد ، کاملا طبیعی و بدون مواد نگه دارنده شیمیایی هستند .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.