مرغ ذغالی
مرغ ذغالی
مرغ ذغالیطرز تهیه و پخت مرغ ذغالی خوشمزه و مجلسی خانگی بدون فر ، اگر از روش های قدیمی پخت مرغ خسته شده اید و میخواهید یک طعم متفاوت و عالی را تجربه نمایید به شما طبخ مرغ را با این روش پیشنهاد میکنیم .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی
- ۴ق.غ روغن+۴۰گرم کره
- تکه های مرغ به دلخواه
- ۳تا۴عدد پیاز درشت خلالی خرد شده
- ۲لیوان آب
- ۱/۲ق.م زردچوبه+۱/۴ق.م فلفل سیاه
- ۱/۴ق.م فلفل قرمز+به میزان لازم نمک
- یک قطعه چوب دارچین کوچک
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- ذغال دو تکه
- یک عدد لیمو ترش
- ۱/۵ق.غ سس مایونز
طرز تهیه مرغ ذغالی
در ظرف مورد نظر کره و روغن بریزید و اجازه دهید ذوب شود ، سپس تکه های مرغ را داخل ظرف چیده تا هر دو طرف بخوبی سرخ شود ، وقتی سرخ شدن از ظرف خارج کنید . پیازها را خلالی سرخ کنید و در ظرفی که مرغ ها را در آن سرخ کردید بریزید تا تفت داده شود و کاملا طلایی بشه . در ظرفی دیگر مایونز را با آب مخلوط کنید و روی پیازها بریزید ، برای بهتر شدن طعم مرغ خوشمزه چوب دارچین را نیز به همراه مرغ ها اضافه کنید . فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک و زرد چوبه را هم داخل سس بریزید . و اجازه دهید مرغ ها با حرارت ملایم به آرامی پخته شوند . وقتی به اواسط پخت مرغ ها رسیدید ، کمی زعفران دم کرده و داخل غذا اضافه نمایید .
الان دیگه وقتشه که چوب دارچین را در آورید و آب لیمو اضافه کنید . سپس درب ظرف را گذاشته اجازه دهید آب غذا کشیده شود و مرغ ها کاملا بپزند . برای اینکه مرغ شما دودی شود ، باید از زغال استفاده کنید ، برای این کار باید زغال کاملا سرخ شده باشد پس بهتر است در ظرف روهی یا استیل فویل پیچیده و تکه های زغال را روی حرارت بگذارید واجازه دهید کاملا قرمز شود . دقت کنید که زغالتان سرخ شده باشد و گرنه دود زغال مضر خواهد بود . سپس زغال سرخ را داخال ظرف کوچکی گذاشته وکمی روغن یا مقداری از آب غذا رویش بریزید ، و ظرف را روی مرغ ها قرار دهید ودرب ظرف را سریعا ببندید تا دود در داخل قابلمه بپیچد و مرغ شما دودی شود . حدود ۱۰ دقیقه بعد میتونید خوراک مرغ رو سرو و نوش جان کنید .😋😋😋😋