مرغ ذغالی

مضرات مرغ ذغالی مرغ ذغالی مرغ ذغالی در فویل مرغ ذغالی جوادجوادی

مرغ ذغالی

طرز تهیه و پخت مرغ ذغالی خوشمزه و مجلسی خانگی بدون فر ، اگر از روش های قدیمی پخت مرغ خسته شده اید و میخواهید یک طعم متفاوت و عالی را تجربه نمایید به شما طبخ مرغ را با این روش پیشنهاد میکنیم .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی

  • ۴ق.غ روغن+۴۰گرم کره
  • تکه های مرغ به دلخواه
  • ۳تا۴عدد پیاز درشت خلالی خرد شده
  • ۲لیوان آب
  • ۱/۲ق.م زردچوبه+۱/۴ق.م فلفل سیاه
  • ۱/۴ق.م فلفل قرمز+به میزان لازم نمک
  • یک قطعه چوب دارچین کوچک
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • ذغال دو تکه
  • یک عدد لیمو ترش
  • ۱/۵ق.غ سس مایونز
دستور پخت

طرز تهیه مرغ ذغالی

در ظرف مورد نظر کره و روغن بریزید و اجازه دهید ذوب شود ، سپس تکه های مرغ را داخل ظرف چیده تا هر دو طرف بخوبی سرخ شود ، وقتی سرخ شدن از ظرف خارج کنید . پیازها را خلالی سرخ کنید و در ظرفی که مرغ ها را در آن سرخ کردید بریزید تا تفت داده شود و کاملا طلایی بشه . در ظرفی دیگر مایونز را با آب مخلوط کنید و روی پیازها بریزید ، برای بهتر شدن طعم مرغ خوشمزه چوب دارچین را نیز به همراه مرغ ها اضافه کنید . فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک و زرد چوبه را هم داخل سس بریزید . و اجازه دهید مرغ ها با حرارت ملایم به آرامی پخته شوند . وقتی به اواسط پخت مرغ ها رسیدید ، کمی زعفران دم کرده و داخل غذا اضافه نمایید .

الان دیگه وقتشه که چوب دارچین را در آورید و آب لیمو اضافه کنید . سپس درب ظرف را گذاشته اجازه دهید آب غذا کشیده شود و مرغ ها کاملا بپزند . برای اینکه مرغ شما دودی شود ، باید از زغال استفاده کنید ‌، برای این کار باید زغال کاملا سرخ شده باشد پس بهتر است در ظرف روهی یا استیل فویل پیچیده و تکه های زغال را روی حرارت بگذارید واجازه دهید کاملا قرمز شود . دقت کنید که زغالتان سرخ شده باشد و گرنه دود زغال مضر خواهد بود . سپس زغال سرخ را داخال ظرف کوچکی گذاشته وکمی روغن یا مقداری از آب غذا رویش بریزید ، و ظرف را روی مرغ ها قرار دهید ودرب ظرف را سریعا ببندید تا دود در داخل قابلمه بپیچد و مرغ شما دودی شود . حدود ۱۰ دقیقه بعد میتونید خوراک مرغ رو سرو و نوش جان کنید .😋😋😋😋

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.