ماهی تیلاپیا در فر

طرز تهیه ماهی تیلاپیا در ماکروویو طرز تهیه ماهی تیلاپیا کبابی طرز تهیه ی پخت ماهی تیلاپیا

ماهی تیلاپیا در فر

طرز تهیه و پخت ماهی تیلاپیا در فر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی ، به علت پایین بودن مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ و بالا بودن اسیدهای چرب امگا-۶ در این ماهی مصرف آن می‌تواند موجب بروز بیماری های التهابی از جمله بیماری های قلبی عروقی گردد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی تیلاپیا

  • فیله تیلاپیا ۴ عدد 🐟
  • پنیر پارمسان رنده شده ۳/۴ پیمانه 🧀
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 🧂
  • لیمو فلفلی ۱ قاشق غذاخوری 🍋🌶
  • (آب لیمو ترش و پاپریکا)
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری ☘
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان خرد شده ۱/۴ پیمانه 🧀
  • پیازچه خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • لیموترش برش زده به میزان لازم🍋
دستور پخت

طرز تهیه ماهی تیلاپیا در فر

طرز تهیه این ماهی خیلی آسون و سریع هست . این ماهی رو بهتره در فر درست کنید پس در ابتدای کار فر را روشن و روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا گرم بشه . برای مرینیت ماهی جعفری خرد شده و نمک لیموی فلفلی و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید اگر فشار خون بالا دارید یا هرچیز دیگری ، که نباید زیاد از نمک استفاده کنید ، نمک را حذف کنید چونکه پنیر به اندازه کافی نمک دارد .🧂 الان وقتشه فیله ها را با مقداری روغن زیتون آغشته کنید .🍾  و بعد با مخلوط پنیری که درست کردید بپوشونید ، و با دست بر روی سطح ماهی بکشید تا مخلوط پنیری به خوبی به فیله بچسبد .

کمی هم پنیر پارمسان خرد شده روی سطح ماهی بریزید . کف سینی فر ورقه فویلی انداخته ، ماهی ها را رویش بچینید . حدودا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت کافیه ولی اگر میخاهید سطح ماهی قهوه ای رنگ بشه ۵ دقیقه بیشتر زمان بدید ولی مراقب باشید پنیرها نسوزند . حالا ماهی مجلسی پخته شده را با پیازچه خرد شده و لیمو ترش و برنج سرو و نوش جان کنید .🌺

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.