نان کدو حلوایی
نان کدو حلوایی
نان کدو حلواییطرز تهیه و پخت نان کدو حلوایی شمالی خوشمزه مغز دار درون فر ، کدو تنبل غنی از ویتامین A, C و E میباشد . منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلیفنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین است . (کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A میشود) . سرشار از ویتامینهای B کمپلکس، مثل فولیتها، نیاسین، ویتامینهای B6، تیامین و اسیدپانتوتنیک است.
مواد لازم برای خمیرمواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی
- آردحدود۴پ.
- پودر مایه خمیر فوری۱ق غ.
- شیر ولرم۱پ.
- تخم مرغ۱عدد.
- روغن مایع۱/۳پ.
- نمک۱/۲ق چ.
- شکر۱ق غ.
مواد میانی نان
- پوره کدوحلوایی۲/۳پ.
- شکر قهوه ای۱/۲پ.
- مغز گردوی خردشده۱/۲پ.
- پودر دارچین۱ق چ.
- زنجبیل۱/۲ق چ.
- رنده جوز هندی۱/۸ق چ.
- کره ذوب شده۲ق غ.
- سس کارامل۱/۲پ.
طرز تهیه نان کدو حلوایی
برای تهیه خمیر نون کدو حلوایی خوشمزه ، شیر را داخل ظرف بزرگ بریزید . مایع خمیر و شکر را به شیر اضافه ، و با هم مخلوط کنید ، روغ را هم به همراه ، تخم مرغ هایی که از قبل همزده بودید ، بریزید . آرد از قبل الک شده را به آرامی اضافه کنید که وقتی خمیر را با دست ورز میدهید ، خمیر به دست نچسبد ، و در پوش را روی ظرف قرار دهید ، و جایی گرم بگذارید تا خمیر حجیم شود و بالا بیاید . موادی مثه شکر ، پوره کدو ، مغز گردو و ادویه را باهم مخلوط کنید تا مواد میانی نان حاضر شود .
بعد از چند ساعت با کف دست به خمیر ضربه بزنید و کمی ورز دهید تا پف خمیر گرفته بشه . بر روی یک سطح صاف و تمیز مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید ، شما هم میتونید خمیرتان را یک جا ، یا در دو قسمت باز کنید ، کره بمالید ، کمی سس کارامل روی خمیر بریزید و پخشش کنید ، سپس مواد میانی که درست کرده بودید را هم روی خمیر بریزید ، تا به همه جای خمیر پخش بشه . و لایه بعدی خمیر را میگذارید . با کمک کاتر از طول وعرض برش هایی روی خمیر ایجاد کنید ، بطوری که مربع های ۸ سانتی برش خرده باشد و آن ها را بر روی کاغذ سینی فر قرار دهید مقداری سس کارامل روی آنها بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا۴۰ دقیقه زمان بدهید تا خوراک کدو حلوایی شما آماده برای سرو شود . خیلی خوشمزه😋😋