شامی سرکه شیره

شامی کباب سرکه شیره شامی با سرکه شیره شامی سرکه شیره کاشانی

شامی سرکه شیره

طرز تهیه و پخت شامی سرکه شیره خوشمزه خانگی مخصوص کاشان و یزد ، شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور گرفته می شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی زا و خون ساز هم است.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه شامی کباب

  • گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۳ عدد
  • پیاز متوسط ۴ عدد
  • هویج بزرگ ۱ عدد
  • آرد نخودچی ۳تا۴ق.غ
  • روغن ارده کنجد و نمک و فلفل سیاه
  • زردچوبه و نعناع خشک مقدار لازم
  • سرکه و شیره انگور به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه شامی سرکه شیره

در ابتدا برای درست کردن این شامی خوشمزه ، پیاز و سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و رنده ریز کنید .سپس تمامی مواد رنده شده را با گوشت چرخ کرده ، آرد نخود چی و روغن کنجد و نمک و فلفل ، مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید . روغن را داخل تابه ریخته و وقتی روغن حسابی داغ شد ، مواد شامی را با کف دست شکل دهید و سرخ کنید . دقت کنید شامی ها را نازک و یکنواخت شکل دهید تا به خوبی بپزه و مغز پخت بشه .

حالا کمی پیاز ریز خرد کنید و در تابه سرخ کنی، کمی زرد چوبه و سپس ، سرکه و شیره انگور را اضافه کنید . شامی های سرخ شده را داخل ظرف بچینید و سپس سرکه و پس از آن شیره را به روی غذا ی آماده شده بریزید ، صبر کنید تا به خورد کوکو ها بره . اگر دوس دارید مزه به ترشی بره مقدار سرکه آن را بیشتر و اگر دوست دارید شیرینی شود شیره مواد را بیشتر کنید ، اگر هم دوست دارید مزه به ملسی بره هر دو را مساوی اضافه کنید .. 🤷‍♀️ نوش جان 😍😋

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.