طرز تهیه قنبر پلو مجلسی شیرازی شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه قنبر پلو
پلو خوشمزه و مجلسی غذای سنتی شیرازی ها، در تهیه این غذا به جای گوشت از مرغ هم میتوانید استفاده نمایید.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قنبر پلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
گوشت چرخ کرده مخلوط | ۵۰۰ گرم |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
کشمش پلویی | ۲۰۰ گرم |
رب انار | ٢ قاشق سوپخوری |
شیره انگور | ١ قاشق سوپخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه قنبر پلو
مرحله ۱
برای شروع یک رنده دندانه ریز انتخاب کرده پیاز ها رنده کنید و در یک کاسه نسبتا بزرگ پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ؛ در همین حین که مشغول ورز دادن مواد هستید نمک و فلفل و بعد از آن زردچوبه را هم به آنها اضافه کنید.
مرحله ۲
تمام مواد را بخوبی با هم ورز دهید تا ادویه حسابی به خورد گوشت بره و کاملا یکدست شوند ، تابه را بر روی اجاق قرار دهید حرارت آن را ملایم کنید روغن را اضافه نموده ، زمانی که روغن داغ شد از مایه گوشت در اندازه ها قل قلی کوچک برداشته و درون تابه سرخ نمایید.
مرحله ۳
پیاز ها را خلالی خرد کنید درون تابه روغن ریخته زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت چند دقیقه که پیاز ها سرخ شدند ، گردوها خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله ۴
پیاز و گردو را کمی تفت داده سپس رب انار و شیره انگور را اضافه کنید به این مواد کمی هم نمک اضافه میکنیم حالا با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم صبر میکنیم تا رب انار و شیره سفت بشه و آب آنها گرفته بشه.
مرحله ۵
کشمش پلویی را از ۲ ساعت قبل در آب بخیسانید و درون آبکش بریزید ، کشمش ها را هم به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.مرحله بعد برنج را بصورت کنه و یا آب کش آماده کنید.
مرحله ۶
سسی را که تهیه کرده اید را همراه با گوشت در لا به لای پلو قرار بدید و اجازه بدید پلوی شما دم بکشه. زمانی که پلو آماده شد و دم کشید همه مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.زمانی که رب و شیره رو اضافه کردید مواد را زود هم بزنید.
مرحله ۷
در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه . برای تهیه ته دیگ یک کفگیر برنج آبکش شده را همراه با زعفران دم کرده و تخم مرغ و ماست پر چرب و مقداری روغن مایع مخلوط میکنیم این مواد را ته قابلمه قرار میدهیم.