چلو جوجه
چلو جوجه
چلو جوجهطرز تهیه و پخت چلو جوجه کباب زعفرانی مخصوص خوشمزه خانگی رستورانی ، یک غذای خوشمزه و مجلسی مناسب برای مهمانی های خانوادگی و دوستانه
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خوراک جوجه
- جوجه ۱۲۰۰ گرمی ۱ عدد
- پیاز ۴ عدد
- سیر ۵ حبه
- کره محلی ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
- زعفران حل شده نصف لیوان
- آب دو سوم لیوان
- ادویه ها (زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز، نمک)
- زرشک وخلال پسته وخلال بادام وشکر برای دیزاین
طرز تهیه چلو جوجه
برای تهیه چلو جوجه ساده ابتدا پیازها را پوست کنده ، حلقه حلقه برش بزنید و ته قابلمه بچینید ، سپس سیر ها را به سه قسمت تقسیم کنید برزید روی پیازها ، جوجه ۱۲۰۰ گرمی را از وسط دو قسمت کنید و بچینید روی پیازها . از کره محلی استفاده کنید و کنار مرغ ها قرار دهید . داخل یک لیوان تا نیمه آب بریزید ، سپس زعفران و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچینی را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی مرغ ها بریزید . حالا به اندازه دو سوم یک لیوان آب اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن که کرد شعله پخش کن زیر قابلمه قرار داده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۵ الی ۶ ساعت به خوبی بپزد .
بعد مرغ ها را با کمک کفگیر برعکس کنید و صبر کنید تا نیم ساعت تا ۱ ساعت دیگر بپزد و آبش تبخیر و خشک شود و به روغن بیفتد و مرغ کمی برشته و طلایی شود . برای تزیین خلال بادام و خلال پسته و زرشک و شکر را با هم تفت دهید و داخلش بریزید . یه چلو جوجه کباب بینهایت خوش طعم و خوشمزه را امتحان میکنید . 🧑🏻🍳 نوش جان 🧑🏻🍳