چلو جوجه

چلو جوجه لاری چلو جوجه چینی چلو جوجه حلزونی چلو جوجه با استخوان

چلو جوجه

طرز تهیه و پخت چلو جوجه کباب زعفرانی مخصوص خوشمزه خانگی رستورانی ، یک غذای خوشمزه و مجلسی مناسب برای مهمانی های خانوادگی و دوستانه

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خوراک جوجه

  • جوجه ۱۲۰۰ گرمی ۱ عدد
  • پیاز ۴ عدد
  • سیر ۵ حبه
  • کره محلی ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
  • زعفران حل شده نصف لیوان
  • آب دو سوم لیوان
  • ادویه ها (زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز، نمک)
  • زرشک و‌خلال پسته و‌خلال بادام و‌شکر برای دیزاین
دستور پخت

طرز تهیه چلو جوجه

برای تهیه چلو جوجه ساده ابتدا پیازها را پوست کنده ، حلقه حلقه برش بزنید و ته قابلمه بچینید ، سپس سیر ها را به سه قسمت تقسیم کنید برزید روی پیازها ، جوجه ۱۲۰۰ گرمی را از وسط دو قسمت کنید و بچینید روی پیازها . از کره محلی استفاده کنید و کنار مرغ ها قرار دهید . داخل یک لیوان تا نیمه آب بریزید ، سپس زعفران و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچینی را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی مرغ ها بریزید . حالا به اندازه دو سوم یک لیوان آب اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا شروع به جوشیدن که کرد شعله پخش کن زیر قابلمه قرار داده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۵ الی ۶ ساعت به خوبی بپزد .

بعد مرغ ها را با کمک کفگیر برعکس کنید و صبر کنید تا نیم ساعت تا ۱ ساعت دیگر بپزد و آبش تبخیر و خشک شود و به روغن بیفتد و مرغ کمی برشته و طلایی شود . برای تزیین خلال بادام و خلال پسته و زرشک و شکر را با هم تفت دهید و داخلش بریزید . یه چلو جوجه کباب بینهایت خوش طعم و خوشمزه را امتحان میکنید . 🧑🏻‍🍳 نوش جان 🧑🏻‍🍳

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.