سالاد کدو و ماست
سالاد کدو و ماست
سالاد کدو و ماستطرز تهیه و پخت سالاد کدو و ماست خوشمزه و مجلسی رژیمی خانگی ، توجه داشته باشید که استفاده از کدوسبزهای کوچک و تازه بیشتر توصیه میشود چون مقدار زیادی از مواد مغذی کدوسبز در پوسته جوان آن ذخیره شده است.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه سالاد کدو و ماست
- ۲ عدد کدوی بزرگ
- ۳ ساقه پیازچه
- ۲ عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
- نصف استکان روغن زیتون (۶۰ میلی)
- از ۱ استکان ۱ بند انگشت کمتر برنج (۱۰۰ میلی)
- ۲٫۵ استکان آب داغ (استکان ۱۲۰ میلی)
- یک چهارم بسته جعفری (حدود ۹_۸ ساقه)
- ۱ مشت شوید
- ۲ عدد هویج درشت
- نمک ، فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۲٫۵ لیوان ماست چکیده
- ۲ حبه سیر
- نمک
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه سالاد کدو و ماست
برای تهیه سالاد خوشمزه هویج را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید ، کدو را پوست نگیرید ، فقط تمیز بشویید و آن هم با رنده درشت در ظرف دیگری رنده کنید . فلفل کاپیا و پیازچه ها را هم خرد کنید . کمی روغن زیتون داخل یک تابه بزرگ بریزید ، فلفل و پیازچه خرد شده را داخل تابه ریخته ، و با هم در روغن زیتون ، با حرارت متوسط حدود ۶تا ۷ دقیقه تفت میدهید ، هویج ها وکدوهای رنده شده را اضافه کنید و دو مرتبه ۶ تا ۷ دقیقه تفت دهید . برنج شسته شده ، نمک ، آب داغ و فلفل سیاه را هم اضافه کنید ، درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد .
قبل از اینکه آب برنج تبخیر بشه ، کمی هم بزنید ، وقتی آب داخل تابه کم شد ، جعفری و شوید خرد شده را هم اضافه کنید ، تا آب داخل تابه کشیده بشه و سبزیجات بپزن ، وقتی پخته شدن اونارو از روی گاز برداشته تا خنک شوند . در ظرفی دیگر ماست ، سس مایونز ، نمک و سیر له شده را بریزید و مخلوط کنید . سبزیجات را که الان ولرم شدن به سس ماستی اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید . پودر فلفل قرمز را در کره آب شده کمی تفت داده و روی سالاد رژیمی بریزید و تزینش کنید ، از نوش جون کردنش کنار خانواده لذت میبرید .