سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی سمبوسه پیتزایی در فر سمبوسه پیتزایی با مرغ

سمبوسه پیتزایی

طرز تهیه و پخت سمبوسه پیتزایی خانگی مخصوص با سیب زمینی و سوسیس و کالباس ، از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان و بلوچستان پخت‌ شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌ است .

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی

  • پیاز
  • سیر تازه
  • گوشت چرخ کرده
  • سیب زمینی
  • سوسیس
  • کالباس
  • قارچ
  • فلفل دلمه
  • رب
  • نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن
  • پنیر پیتزا
  • نون لواش
دستور پخت

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

برای پخت و آماده سازی یک سمبوسه خانگی خوشمزه در ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کرده و سپس سرخش کنید . سپس سیر و پیاز را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوشت چرخ کرده را بهش اضافه کنید و بزارید کامل بپزد . سپس به ترتیب سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید تا همه مواد با هم تفت داده شوند ، سپس سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید

در مرحله بعد باید رب و نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر آویشن را نیز به مواد اضافه کنید ، تابه مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود . سپس نان لواش را به شکل دلخواهتان برش بزنید ، داخل نان ها کمی از مواد ریخته کمی پنیر پیتزا رویش بریزید سپس نان را بپیچید و در روغن زیاد و داغ سرخش کنید . اکنون سمبوسه مخصوص شما آماده برای سر شده است . نوش جان😋😋😋

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.