سمبوسه پیتزایی
سمبوسه پیتزایی
سمبوسه پیتزاییطرز تهیه و پخت سمبوسه پیتزایی خانگی مخصوص با سیب زمینی و سوسیس و کالباس ، از خوراکیهای معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان و بلوچستان پخت شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است .
مواد لازم برای تهیه سمبوسهمواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی
- پیاز
- سیر تازه
- گوشت چرخ کرده
- سیب زمینی
- سوسیس
- کالباس
- قارچ
- فلفل دلمه
- رب
- نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن
- پنیر پیتزا
- نون لواش
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
برای پخت و آماده سازی یک سمبوسه خانگی خوشمزه در ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کرده و سپس سرخش کنید . سپس سیر و پیاز را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوشت چرخ کرده را بهش اضافه کنید و بزارید کامل بپزد . سپس به ترتیب سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید تا همه مواد با هم تفت داده شوند ، سپس سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید
در مرحله بعد باید رب و نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر آویشن را نیز به مواد اضافه کنید ، تابه مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود . سپس نان لواش را به شکل دلخواهتان برش بزنید ، داخل نان ها کمی از مواد ریخته کمی پنیر پیتزا رویش بریزید سپس نان را بپیچید و در روغن زیاد و داغ سرخش کنید . اکنون سمبوسه مخصوص شما آماده برای سر شده است . نوش جان😋😋😋