شیرین قاتوق گیلانی

شیرین قاتق گیلان شیرین قاتق شمالی شیرین قاتق خورش

شیرین قاتوق گیلانی

طرز تهیه و پخت خورشت محلی شیرین قاتوق گیلانی غذای مخصوص شمالی ها،  یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گیلانی  همین شیرین‌قاتُق هست ، طعمِ ملسِ رو‌ به شیرین داره، ترشیِ کمی که از آلو و‌ قیصی میاد در کنار شیرینیِ پیاز، کشمش و قیصی مزه نهایی این غذا رو میسازه .

مواد لازم برای تهیه خوراک

مواد لازم برای تهیه شیرین قاتوق گیلان

  • پیاز خلالی (هرچی بیشتر، خوشمزه‌تر)
  • مرغ
  • قیصی
  • آلو
  • کشمش
  • نمک
  • شکر (به دلخواه)
  • زردچوبه
  • آب و رب گوجه‌فرنگی
دستور پخت

طرز تهیه شیرین قاتوق گیلانی

برای تهیه این خورشت گیلانی ابتدا پیازها را به نمک آغشته کنید تا هم طعمش جالب بشه هم راحت تر سرخ بشه ، سپس زرد چوبه را بهش اضافه کنید و تفت دهید . تکه های مرغ را هم با زرد چوبه و نمک سرخ میکنید ، وقتی مرغ ها آماده شدند ، قیصی ها را داخل روغن تفت دهید . آلو ها را تفت داده و با مرغ و قیصی داخل قابلمه میریزید ، سپس کمی آب اضافه میکنید تا به آرامی جوش بیاد . الان وقت اضافه کردن پیازهای سرخ شده هست تا دوباره حرارت ببینه .

کشمش ها را هم جدا در تابه سرخ کنید و کنار بگذارید . کمی روغن داخل تابه ریخته و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب باز بشه وخام نباشه ، سپس به داخل قابلمه بریزید. کمی بعد شیرین قاتوق با مزه ملس جا میفته و آماده سرو میشه ، خورش محلی خیلی خوشمزه را حتما تهیه کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید . 😋 نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.