شیرین قاتوق گیلانی
شیرین قاتوق گیلانی
شیرین قاتوق گیلانیطرز تهیه و پخت خورشت محلی شیرین قاتوق گیلانی غذای مخصوص شمالی ها، یکی از خوشمزهترین غذاهای گیلانی همین شیرینقاتُق هست ، طعمِ ملسِ رو به شیرین داره، ترشیِ کمی که از آلو و قیصی میاد در کنار شیرینیِ پیاز، کشمش و قیصی مزه نهایی این غذا رو میسازه .
مواد لازم برای تهیه خوراکمواد لازم برای تهیه شیرین قاتوق گیلان
- پیاز خلالی (هرچی بیشتر، خوشمزهتر)
- مرغ
- قیصی
- آلو
- کشمش
- نمک
- شکر (به دلخواه)
- زردچوبه
- آب و رب گوجهفرنگی
طرز تهیه شیرین قاتوق گیلانی
برای تهیه این خورشت گیلانی ابتدا پیازها را به نمک آغشته کنید تا هم طعمش جالب بشه هم راحت تر سرخ بشه ، سپس زرد چوبه را بهش اضافه کنید و تفت دهید . تکه های مرغ را هم با زرد چوبه و نمک سرخ میکنید ، وقتی مرغ ها آماده شدند ، قیصی ها را داخل روغن تفت دهید . آلو ها را تفت داده و با مرغ و قیصی داخل قابلمه میریزید ، سپس کمی آب اضافه میکنید تا به آرامی جوش بیاد . الان وقت اضافه کردن پیازهای سرخ شده هست تا دوباره حرارت ببینه .
کشمش ها را هم جدا در تابه سرخ کنید و کنار بگذارید . کمی روغن داخل تابه ریخته و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب باز بشه وخام نباشه ، سپس به داخل قابلمه بریزید. کمی بعد شیرین قاتوق با مزه ملس جا میفته و آماده سرو میشه ، خورش محلی خیلی خوشمزه را حتما تهیه کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید . 😋 نوش جان