کدو شکم پر
کدو شکم پر
کدو شکم پرطرز تهیه و پخت کدو شکم پر با پنیر پیتزا و سبزیجات معطر رژیمی در فر ، کدو سبز محتوی مقدار زیادی پتاسیم است. پتاسیم به سلامت قلب کمک میکند. یک فنجان کدو سبز بیش از ۱۵٪ نیاز روزانهی بدن به پتاسیم را تأمین میکند.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کدو شکم پر
- کدوهای سبز کوچک یا متوسط ۱۰ عدد
- پیاز ۱ عدد
- عدس ریز ۱/۲ پیمانه
- قارچ خرد شده ۱ پیمانه
- فلفل دلمه ی خرد شده ۲ ق غ
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر، آویشن
- پنیر پیتزا ویگن به میزان دلخواه
طرز تهیه کدو شکم پر
این خوراک کدو را هم میتوانید به عنوان پیش غذا ، هم غذای اصلی سرو کنید . واسه این غذا بهتره از کدوهای کوچک و ظریف استفاده کنید و موادی که داخل شکم این کدوها ریخته میشه هم خیلی مقوی هم خیلی خوشمزه هستش که من بهتون آموزشش میدم .😍 شما عزیزان اگر فر ندارید نگران نباشید چونکه میتونید این غذا رو روی گاز هم درست کنید . 🤗 کدو ها را از وسط برش زده ، و با چاقو و قاشق چایخوری داخل شکمشو خالی کنید . عدسها را در آب بریزید و بزارید تا خیس بخوره ، سپس بپزید ، صبر کنید آبش کشیده بشه و کنار بزارید . پیاز ها رو خرد کنید و با روغن تفت دهید ، وقتی سبک شد ، فلفل دلمه ای را که از قبل ریز خرد کردید هم اضافه کنید و با هم تفت دهید .
عدس پخته شده و قارچ ها را به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید ، ادویه ها و رب که چاشنی اصلی غذا هستن هم اضافه ، و با هم مخلوط کنید ، ۵ دقیقه بزارید با هم بپزن و شعله را خاموش کنید . روی سینی فر را چرب کنید ، کدوهایی که شکمشون را خالی کردید بچینید ، و داخل شکم کدو ها را با مخلوط عدس پر کنید و بزارید داخل فر حدود ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزد . بعد از ۲۰ دقیقه سینی فر را بیرون بیارید ، روی کدوها را مقداری پنیر پیتزا و گوجه گیلاسی خرد شده بریزید و دوباره به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شد و طلایی بشن ، بعد که از فر بیرون آوردید ، داخل ظرف مخصوص بچنید و غذای رژیمی کدو و سبزیجات را سرو کنید .😋