ماهی سنگسر شکم پر

گوشت ماهی سنگسر پرورش ماهی سنگسر پخت ماهی سنگسر ماهی سنگسر کبابی ماهی سنگسر ماهی سنگسر شکم پر ماهی سنگسر شهری ماهی سنگسر به انگلیسی

ماهی سنگسر شکم پر

طرز تهیه و پخت ماهی سنگسر شکم پر خوشمزه و مجلسی خانگی در فر ، ماهی سنگسر یکی از منابع بسیار خوب پروتئین محسوب شده و پروتئین موجود در آن کیفیت بالایی نیز دارد.بدین معنی که پروتئین موجود در ماهی سنگسر به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود .

مـواد برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی سنگسر شکم پر

  • ماهی سنگسر۱ عدد
  • پیاز خرد شده ۱ لیوان
  • گشنیز خرد شده ۱ لیوان
  • سیر تازه خرد شده نصف لیوان
  • رب انار ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو ۱۰ عدد
  • روغن ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه
دستور پخت

طـرز تـهـیـه ماهی سنگسر شکم پر

همه ما میدونیم ماهی شکم پر ، انواع مختلفی داره ، اما همیشه برای معطر کردن مواد داخل شکم ماهی از سبزیجات معطر مثله : گشنیز ، جعفری ، شوید ، ترخون و مرزه استفاده میشه .سلیق ما ایرانیها اینه که همیشه دوست داریم ماهی را سرخ کنیم ، اما اگر در فر هم آمادش کنیم روغن کمتری میبره و برای سلامتی خطری نداره .

در ابتدا ماهی ها را شسته ، شکمش را خالی کنید ، داخل شکم ماهی را به آبلیمو آغشته کنید و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار بشه . درون تابه روغن ریخته ، سپس پیاز از قبل خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید وقتی پیازها سبک و شیشه ای شد ، سیر رنده شده و گردوی آسیاب شده را هم تفت دهید ، کمی رب انار اضافه کنید ، گیشنیز از قبل خرد شده را هم اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید .

ماهی را از یخچال در آورید ، و داخل شکمش را از مایعی که درست کردید پر کنید ، انتخاب چگونه پختن ماهی باشماست .شما میتونید هم در تابه سرخ کنید ، هم در فر در دمای ۱۸۰ درجه طبخ نمایید .ده دقیقه قبل از اینکه خاستید ماهی ها را سرو کنید ، روی ماهی ها زعفرون آب کرده بریزید و سپس یه قاشق غذا خوری کره آب شده روی ماهی ها اضافه کنید ، و دوباره داخل فر قرار دهید تا خوراک ماهی برشته بشه . در کنار خانواده از نوش جان کردن این غذا لذت میبرید .😋😋😋

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.