بال مرغ با سس سویا عسل
بال مرغ با سس سویا عسل
بال با سس عسلطرز تهیه و پخت بال مرغ با سس سویا عسل خوشمزه و مجلسی و خانگی ، سس سویا چاشنی مایعِ نمکینی است که به طور سنتی با تخمیر سویا و گندم درست میشود. این طعم دهنده از محصولی به نام چیانگ به دست میآید؛ چیانگ در چین قدمتی ۳۰۰۰ دارد.
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه بال مرغ با سس سویا
- بال مرغ ۵۰۰گرم
- عسل ۲ق مرباخوری
- سس سویا ۱ق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ق غذاخوری
- ادویه(فلفل سیاه،پاپریکا،لیمو فلفلی،زردچوبه)
- فلفل دلمه ای ۱عدد
- هویج ۲عدد
- قارچ ۱۵۰گرم
طرز تهیه بال مرغ با سس عسل
در ابتدا باید بال مرغ را شسته و بزارید آبش بره ، سپس در داخل ظرف بریزید . وقت طعم دار کردن بالهاست .سس سویا ، عسل ، ادویه ها ، روغن زیتون را روی بالها میریزیم و با دست بالها را زیر و رو میکنیم ، تا همه بالها به مواد آغشته بشن . ظرف حاوی بالها را داخل یخچال بگذارید تا بالها خوب طعم دار بشه .😋چونکه در موادمون سس سویا هم بود ، پس نیازی نیست نمک هم اضافه کنید ، چونکه سس سویا به اندازه کافی با نمک است .باید سبزیجاتتون مثه هویج و فلفل دلمه را خوب بشویید .🥕🌶️ وقتی شستید پوست بگیرید ، و از طول ، سبزیجات را برش دهید .قارچ ها را هم بهتره درشت خرد کنید .
وقتشه بالها را در تابه گریل سرخ کنید .درون تابه روغن بریزید ، وقتی کاملا داغ شد ، بالها را در تابه بچینید .در تابه دیگری ، کمی روغن ریخته و هویج و فلفل دلمه ها را اضافه کنید و با هم تفت دهید و بعد بالها را هم اضافه کنید . از سس عسلی که قبلا درست کردید و به بالها زده بودید ، داخل تابه بریزید ، و اجازه دهید خوب با هم بپزن و بالها کاملا پخته بشن .در آخر هم قارچ ها را اضافه کنید ، و صبر کنید تا غذا آماده و پخته بشه .برای سرو میتونید کنار این بال کباب تابه ای از برنج یا نودل استفاده کنید ، طعمش واقعا بینظیره . نوش جان🤍💗🤍