کوکو دو رنگ

کوکوی دو رنگ رولتی کوکو دو رنگ دو نفره کوکو دو رنگ در تابه رژیمی آموزش کوکو دو رنگ تصویری طرز تهیه کوکو دو رنگ در ماهیتابه کوکوی دو رنگ خانم گلاور انواع کوکوی مجلسی

کوکو دو رنگ

طرز تهیه و پخت کوکو دو رنگ خوشمزه و مجلسی خانگی در تابه رژیمی ، یک غذای ساده و راحت مناسب برای اوقاتی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید .

مواد لازم برای تهیه خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کوکو دو رنگ

  • سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۳تا ۴ عدد
  • نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(۲قاشق چایخوری)
  • پودر پیاز یا سیر به دلخواه
  • سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
  • نمک و فلفل و پودر سیر یا ۱ حبه سیر رنده شده
  • زردچوبه برای جلوگیری از تیره شدن سبزی
  • زرشک و گردوی نگینی ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت

طرز تهیه کوکو دو رنگ

برای تهیه این کوکو خوشمزه ابتدا باید لایه اول کوکو را درست کنید ، سیب زمینی ها را رنده کنید ، سپس ادویه ها و تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید تا کمی به غلظت برسد ، ولی باید غلظتش از کوکو های دیگر کمتر باشد یا بهتر بگم شل تر باشد . مواد را با هم خوب مخلوط کنید ، هم می تونید در تابه سرخ کنید ، هم در فر بگذارید ، اگر در تابه سرخ میکنید ، باید روغن داغ داغ شود . اگر هم خواستید در فر بگذارید ، کمی که روی کوکو گرفته شد ، سینی فر را خارج کنید .

الان وقتش رسیده که مواد کوکو سبزی ، که لایه بعدی کوکو را تشکیل میده درست کنید . تخم مرغ ها را با ادویه به سبزی های خرد شده اضافه کنید ، سپس کمی ریخته و باهم مخلوط کنید . گردو و زرشک هم اضافه کنید. حالا که روی کوکو سیب زمینی گرفته شده ، مایع کوکو سبزی را رویش بریزید ، حرارت باید ملایم باشد تا کوکو مجلسی مغز پخت شود ، اگر تابه روی گاز است درش را بگذارید ، اگر در فر قرار دارد لازم نیست درش را بگذارید ، خیلی خوشمزه و خوشگل میشه حتما درستش کنید . 😋

 

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.