طرز تهیه جوجه فسنجونی

طرز تهیه جوجه فسنجونی

جوجه مجلسی خوشمزه خانگی با رب انار و گردو، یک غذای بسیار سبک در عین حال بسیار خوشمزه و پرطرفدار،برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه فسنجونی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

موادلازم برای ۴ نفر
مرغ خرد شده٧٠٠ گرم
رب انار٢ تا ٣ ق غ
گردوی آسیاب شدهحدود ۶ ق غ
سبزیجات معطربه مقدار لازم
پیاز خلالی خرد شد١ عدد بزرگ
نمک و فلفلبه میزان لازم
کرهبرای سرخ کردن

طرز تهیه جوجه فسنجونی

مرحله ۱

برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ در ابتدا سینه مرغ خرد شده را با پیاز هایی که خلالی خرد کرده ایم مخلوط کرده سپس به این مخلوط گردو های خرد شده را همراه با رب انار اضافه میکنیم.

مرحله ۲

سپس به مایه جوجه کباب نمک و فلفل را به میزان دلخواه افزوده بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا ادویه بخورد تمام قسمت های مرغ برود. مایه را درون ظرف در دار مناسبی قرار دهید و برای چند ساعت ( شب تا ظهر ) درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.

مرحله ۳

برای اینکه بتوانید جوجه ها را با سیخ چوبی تهیه نمایید بهتر است سیخ ها را از ۲ ساعت قبل در آب قرار دهید تا حسابی نم دار شوند. تیکه های مرغ را از درون مایه جدا کنید به این نکته توجه کنید.که پیاز ها به مرغ نچسبیده باشد تا زمان طبخ جوجه نسوزد.

مرحله ۴

تابه ای مناسب را بر روی اجاق قرار دهید زمانی که تابه داغ شد کره را درون تابه ریخته کف تابه را چرب میکنیم سپس سیخ های جوجه را درون تابه قرار میدهیم شعله را در حرارت ملایم قرار دهید و جوجه ها را سرخ کنید برای اینکه غذای شما نسوزد سیخ ها را مدام بچرخانید.

مرحله ۵

گوجه هم میتوانید درون تابه سرخ کنید. استفاده از سیخ های فلزی بلامانع میباشد. به جای سرخ کردن از ذغال هم میتوانید استفاده نمایید . استفاده از سبزیجات معطر را هم فراموش نکنید.

مرحله ۶

استفاده از پودر سیر، سیر رنده شده یا زعفران را هم پیشنهاد میکنیم. از فیله یا سینه مرغ استفاده کنید زمان پخت این مواد کوتاه تر است و همین امر در هنگام پخت از سوختن گردوها جلوگیری خواهد کرد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.