خورش انار

خورش اناربیج خورش انار بادمجان خورش انار با مرغ خورش انار مازندرانی

خورش انار

طرز تهیه و پخت خورش انار مسما خومشزه گیلانی با گوشت چرخ کرده و گردو ، انار غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها هستند ، می توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال های تیره مبارزه می کنند.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش انار

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۲۵۰ گرم گردو
  • ۱۰۰ گرم تره
  • ۸۰ گرم جعفری
  • ۵۰ گرم خالواش (سبزی محلی شمالی)
  • ۵۰ گرم نعنا
  • ۱ پیاز
  • ۱ لیوان آب انار ترش
  • رب انار به مقدار دلخواه
  • گلپر، نمک، فلفل و زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه خورش انار

برای تهیه این خورشت ملس با انار ابتدا یه لیوان آب انار را به همراه نمک و زرد چوبه به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد . گردو ها را در آسیاب ریخته تا خرد شوند سپس کمی آب بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه ، الان میتونید به قابلمه اضافه کنید تا گردو ها بپزند ، و خورشت روغن بیندازد ، اگر میخاهید گردو ها بیشتر روغن آزاد کنند ، چند تکه یخ یا کمی آب سرد به داخل خورشت بریزید .

تره ، جعفری ، سبزی محلی ونعناع را با هم مخلوط کرده و ریز ساطوری و خرد کنید و مقداری از ان را در تابه تفت دهید و به خورشت اضافه کنید تا سبزی ها هم پخته شوند . حالا گوشت را با پیاز رنده شده و باقی مونده سبزی خرد شده مخلوط کنید و خوب ورز دهید ، از مخلوط به اندازه گردو بردارید و با دست شکل دهید ، سپس گوشت های قلقلی را به آرامی داخل خورشت خوشمزه قرار دهید تا با شعله ملایم به آرامی بپزند . الان میتونی رب انار و گلپر را هم اضافه کنید . ⏰یک ساعته این خورشت جا میفته و آماده نوش جان کردن هست ..😋😋😋

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.