خورش انار
خورش انار
خورش انارطرز تهیه و پخت خورش انار مسما خومشزه گیلانی با گوشت چرخ کرده و گردو ، انار غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها هستند ، می توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال های تیره مبارزه می کنند.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش انار
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۲۵۰ گرم گردو
- ۱۰۰ گرم تره
- ۸۰ گرم جعفری
- ۵۰ گرم خالواش (سبزی محلی شمالی)
- ۵۰ گرم نعنا
- ۱ پیاز
- ۱ لیوان آب انار ترش
- رب انار به مقدار دلخواه
- گلپر، نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه خورش انار
برای تهیه این خورشت ملس با انار ابتدا یه لیوان آب انار را به همراه نمک و زرد چوبه به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد . گردو ها را در آسیاب ریخته تا خرد شوند سپس کمی آب بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه ، الان میتونید به قابلمه اضافه کنید تا گردو ها بپزند ، و خورشت روغن بیندازد ، اگر میخاهید گردو ها بیشتر روغن آزاد کنند ، چند تکه یخ یا کمی آب سرد به داخل خورشت بریزید .
تره ، جعفری ، سبزی محلی ونعناع را با هم مخلوط کرده و ریز ساطوری و خرد کنید و مقداری از ان را در تابه تفت دهید و به خورشت اضافه کنید تا سبزی ها هم پخته شوند . حالا گوشت را با پیاز رنده شده و باقی مونده سبزی خرد شده مخلوط کنید و خوب ورز دهید ، از مخلوط به اندازه گردو بردارید و با دست شکل دهید ، سپس گوشت های قلقلی را به آرامی داخل خورشت خوشمزه قرار دهید تا با شعله ملایم به آرامی بپزند . الان میتونی رب انار و گلپر را هم اضافه کنید . ⏰یک ساعته این خورشت جا میفته و آماده نوش جان کردن هست ..😋😋😋